XRP în valoare de 170 de milioane de dolari transferați de Ripple


Potrivit Whale Alert, gigantul tehnologic Ripple și gigantul de tranzacționare Binance au finalizat în ultimele douăsprezece ore mai multe tranzacții în valoare totală de 170 de milioane de dolari care vizează cea de-a opta cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață, respectiv XRP.

162 de milioane de XRP transferați de giganții cripto

Ripple a mutat 40.000.000 XRP către RL18-VN, unul dintre portofelele sale suplimentare. Acesta din urmă este folosit frecvent pentru a trimite XRP în afara organizației. La cursul de schimb actual de 0,8 USD, tranzacția se traduce în 33.057.964 USD în fiat.

În celelalte patru tranzacții cripto, exchange-ul Binance a fost atât un expeditor, cât și un receptor. Un total de 122 de milioane de XRP au fost trimise între portofelele interne ale Binance, precum și mutate între anumite adrese cripto anonime și exchange.

Cu toate acestea, Bithomp, o companie care furnizează date de analiză pentru XRP, a explicat că „portofele necunoscute” erau de fapt exchange-ul Huobi și un alt portofel care aparține chiar companiei Binance. Houbi a mutat 45 de milioane XRP către Binance, iar acesta din urmă a transferat 118 milioane de monede între adresele sale interne.

Sursa: Whale Alert

Ripple deblochează 1 miliard XRP, dar blochează cea mai mare parte din monede

Pe 1 decembrie, Ripple a aruncat în piață 1 miliard de token-uri XRP din escrow. Cu toate acestea, în aceeași zi, 800 de milioane de monede din această sumă uluitoare au fost reintroduse în escrow, iar 200 de milioane au fost mutate într-un portofel Ripple pentru utilizare ulterioară corporativă.

Vezi aici articolul sursă