XRP foarte aproape de o cădere la 0,51 USD – Știri XRP


În ultimii ani, soarta XRP nu a fost prea strălucitoare. În afară de cele mai recente evoluții din cazul actual SEC-Ripple, situația pieței altcoin-ului nu este tocmai roz.

Șansele XRP de a recâștiga 1 USD au fost dezamăgitoare, așa cum era anticipat anterior, și criptomoneda nu a reușit să recupereze nivelul.

XRP este departe de nivelul de 1 USD

Asta a fost acum 14 zile, când altcoinul a crescut cu 23,61% în doar 5 zile. De atunci, altcoin-ul a căzut în ghearele urșilor, iar în prezent se tranzacționează la 0,76 USD, în scădere cu 23,22%.

Nu numai că prețul a scăzut, dar a transformat și nivelul de suport de lungă durată de 0,77 USD în rezistență.

Ultima dată când a avut loc un astfel de eveniment, XRP a căzut sub el în următoarele 47 de zile. Așteptați-vă ca XRP să oscileze sub 0,77 USD până pe 24 februarie dacă acest model se repetă.

Acțiunea prețului XRP | Sursa: TradingView

Cu toate acestea, testul coborârii monedei la 0,51 USD se bazează pe faptul că suportul său critic se află în prezent la 0,71 USD, ceea ce nu este departe de locul în care XRP se tranzacționează în prezent. Dacă acțiunea prețului nu reușește să invalideze acest suport, prețul ar putea scădea la 0,51 USD.

Confluențe care sugerează un scenariu bearish

Mai mult decât atât, se pare că unii investitori s-au protejat deja vânzând pentru profit în decembrie și apoi ieșind din nou la primul semn de pierdere la începutul anului 2022.

Vânzare XRP LTH | Sursa: Santiment

Acest lucru s-a oprit de atunci și, din nou, deținătorii au revenit la HODLing, pe măsură ce rata de schimbare a mâinilor monedei a scăzut. Acest lucru are sens, deoarece nu are rost vânzarea în acest moment.

Viteza XRP | Sursa: Santiment

În plus, expansiunea rețelei a încetinit dramatic ca urmare a declinului macro.

Creșterea rețelei XRP | Sursa: Santiment

Pentru a evita pierderile catastrofale pentru investitorii săi în viitor, XRP se va baza fie pe indicii de piață mai mari, fie pe optimismul extern.Vezi aici articolul sursă