Vladimir Putin spune că Bitcoin are valoare

Până în prezent, autoritățile ruse arătaseră o viziune sceptică cu privire la utilizarea Bitcoin și a criptomonedelor pentru investiții. Autoritățile din țară și-au exprimat teama generală că volatilitatea și lipsa de transparență sunt un mediu amiabil pentru o posibilă spălare de bani.

Posibilitatea utilizării criptomonedelor în Rusia

Se pune acum întrebarea dacă Bitcoin și monedele digitale ar putea fi luate în considerare pentru a stabili contracte pentru petrol și electricitate în timp ce guvernul rus se îndepărtează de dolarul american și găsește noi modalități de a tranzacționa aceste mărfuri în diferite monede.

În timpul unui interviu recent cu CNBC publicat pe site-ul web al Kremlinului, Putin a abordat subiectul explicând că este prea devreme să ne gândim la o astfel de măsură, văzând că investițiile în Bitcoin și în criptomonede sunt riscante și premature, dar el trasează și o cale pentru posibilitățile viitoare.

Cu toate acestea, el a aruncat lumină asupra Bitcoin și a criptomonedelor exprimând că au valoare și și-a dat părerea cu privire la dezvoltarea lor viitoare spunând că „totul…

Continuă să citești știrea pe www.LumeaCrypto.ro