VeChain este acum acceptat ca formă de plată în peste 70 de țări


VET, simbolul care stă la baza tehnologiei blockchain a VeChain, este acum acceptat ca mijloc de plată în peste 2 milioane de magazine din 70 de țări. VeChain este acum disponibil ca opțiune de plată, ca urmare a unei noi relații cu Alchemy Pay, un furnizor de servicii cu plata cripto.

Alchemy Pay se ocupă în primul rând de tranzacțiile cu amănuntul efectuate prin sistemele punctelor de vânzare. Obiectivul Alchemy Pay este de a permite accesul la cripto cu numerar fiat, crescând astfel adoptarea tehnologiei blockchain.

Alianța dintre VeChain și Alchemy Pay a fost anunțată pe Twitter. Anunțul a inclus un videoclip de pe YouTube care prezintă un exemplu unde VET este acum acceptat ca opțiune de plată. Videoclipul prezintă un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte într-o locație nedezvăluită și o achiziție care se face confortabil cu VET.

VET este acum un activ acceptat pe Binance Bridge 2.0

Anunțul conform căruia VeChain este acum o opțiune de plată aprobată în peste 2 milioane de magazine la nivel mondial apare după ce Binance dezvăluie că VET este acum susținută de cea de-a doua ediție a Binance Smart Chain Bridge.

Sandbox (SAND), ApeCoin (APE), JasmyCoin (JASMY), Decentraland (MANA), ConstitutionDAO (PEOPLE), MovieBlock (MBL), LooksRare (LOOKS) și Dogelon Mars (ELON) sunt printre celelalte jetoane acceptate în prezent de Binance Bridge 2.0.

Binance Bridge 2.0, potrivit personalului exchange-ului, „introduce o nouă modalitate de a conecta token-urile listate și selectate nelistate de la Ethereum la BNB Smart Chain ca BTokens. Puteți să vă folosiți token-urile împachetate cu ecosistemul BNB Chain și să explorați DeFi, jocuri blockchain, metaverse și multe altele.”

Statisticile actuale ale pieței pentru VeChain

VeChain (VET) este acum pe locul 38 după capitalizarea de piață. Activul digital se tranzacționează acum la 0,0486 USD și are o valoare de piață de 3,24 miliarde USD. Maximul istoric al VeChain este de 0,2782 USD, stabilit pe 17 aprilie 2021, iar minimul său istoric este de 0,001678 USD, stabilit pe 13 martie 2020. Investitorii inițiali ai VET, care au deținut criptomoneda de la începutul proiectului, au un ROI actual de 226,65% .

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Vezi aici articolul sursă