Va oferi XRP valoare investitorilor săi pe termen lung?

Prețul XRP nu a fost atât de volatil în ultima vreme. Piața a crescut masiv în ultimele câteva zile, dar acest simbol, spre deosebire de restul, a rămas cam la aceeași valoare. În timp ce primele 3 monede [BTCETH și BNB] au fost înregistrat creșteri de peste 10%, XRP a crescut cu sub 5% în același interval de timp.

Ce spun datele din blockchain

Starea valorilor în blockchain ale XRP a făcut lucrurile și mai îngrijorătoare pentru participanții pe termen scurt. Raportul MVRV(Market Value to Realised Value) nu a reușit să rămână mult timp pe teritoriul pozitiv. Raportul dintre valoarea de piață și valoarea realizată este utilizat pentru a evalua starea justă a oricărui simbol.

Ori de câte ori acest raport este pozitiv, implică faptul că prețul activului în cauză este supraevaluat. În schimb, atunci când este negativ, înseamnă că simbolul este subevaluat și investitorii își pierd mai multă valoare decât de obicei pe piață.

La 1 octombrie, de exemplu, acest raport a fost de până la 5%, dar pe 2, a scăzut la 0,08%. După aceea, a reușit să urce înapoi la niveluri de aproximativ…

Continuă să citești știrea pe www.LumeaCrypto.ro