Un nou proiect Crypto Românesc își face apariția

Se întâmplă de foarte multe ori ca în mintea unui investitor să apară întrebări precum „ce ar fi fost dacă investeam în Elrond la 1$ sau în Solana la 0.5$, prețuri la care erau ele în momentul conceperii (la faza de Seed)”, sau „cum aș fi putut să cumpăr un NFT creat de Beeple la numai câțiva dolari?”. Problema principală din spatele acestor întrebări este cu siguranță lipsa unei platforme unde să poată fi găsite cu ușurință noile proiecte crypto și NFT încă din faza de Seed și unde să se poată investi ușor în ele.

Un proiect românesc vine cu soluția pentru rezolvarea acestor probleme

Cei de la Herity Network și-au propus să vină în ajutorul românilor și să creeze o primă astfel de platformă la noi în țară. Pentru prima dată în România, vom avea un proiect interesant care va lansa un Launchpad de SEED investment. Mai bine zis, oamenii vor putea investi înaintea unui ICO sau IDO, chiar la stadiul de idee sau de formare a unui viitor proiect Crypto de succes.

Echipa Herity Network nu se oprește aici, dorind să creeze și un marketplace pentru NFT-uri unde vor să atragă atât artiști de renume, cât și artiști la început de drum.

HER$ este token-ul principal al rețelei

Cu un tokenomics foarte diferit de majoritatea proiectelor crypto, cu doar 100.000.000 token-uri și cu un presale de 40.000.000 (40 % din total supply), dar și cu preț de presale destul de scăzut comparativ cu prețul de listare, cei de la Herity Network doresc o creștere logică și organică a token-ului.

Un alt aspect care diferențiază Herity de restul proiectelor crypto, este că aceștia vor fi printre primii din România care vor avea o companie legală în spate proiectului, dar și un ONG, dorința lor fiind ca o parte din profitul realizat să meargă și către scopuri caritabile reale și nu fictive așa cum au fost văzute majoritatea până acum.

Ca și mentalitate, Herity Network până acum a făcut totul diferit față de alte proiecte, mai bine spus au început construirea acestor platforme de dinainte de lansare și surprinzător colaborează deja cu parteneri puternici înainte de Presale. De cele multe ori proiectele crypto noi au strâns bani din presale, apoi au început parteneriatele și conceperea utilității token-ului lor. În cazul Herity Network ordinea a fost complet diferită, oferindu-le oamenilor încredere.

Perspectivă de viitor

Oportunitățile pe care această rețea le aduce nu se opresc aici. Cei de la Herity Network au deja un motto „We are here to stay”, adică „suntem aici pentru a rămâne” – un lucru ce stârnește interesul comunității, având o transparență destul de rar întâlnită față de alte proiecte concepute în România.

Pentru mai multe detalii despre proiect, va invităm să vizitați website-ul lor și de ce nu, să intrați deja în comunitățile lor de telegram english și telegram română, unde puteți obține mai multe informații despre Presale și planurile lor de viitor.

Vezi aici articolul sursă