un metaverse românesc plin de surprize

TipsyWorld va fi un metaverse (o lume virtuală) în care oamenii se pot angaja în nenumărate activități. Utilizatorii se pot întâlni, interacționa, se pot juca între ei și pot face schimb de NFT-uri. Principalii jucători vor fi utilizatorii platformei Tipsy, modelele și dezvoltatorii.

Jucătorii se vor distra și vor câștiga bani cu Tipsy

În TipsyWorld, jucătorii vor putea alege dintre multe avatare personalizabile. Fiecare avatar va fi unic la fel ca și jucătorii de altfel.

Alegerea dintre diferite misiuni în joc va oferi jucătorilor abilități speciale în lumea virtuală Tipsy, permițându-le să rezolve diferite provocări și să colecteze obiecte valoroase pe care le vor putea tranzacționa ulterior. Din când în când, în metaverse vor fi introduse misiuni care pot fi rezolvate individual sau cu ajutorul altor jucători, aducând experiența multiplayer în realitate virtuală la un nivel cu totul nou.

De asemenea, jucătorii se vor putea angaja în imobiliare virtuale cumpărând proprietăți pe care le pot folosi pentru a începe afaceri. Noile modalități de a genera venituri pasive vor atrage investitori din întreaga lume.

Realitatea virtuală dusă la un nou nivel

Cu TipsyWorld, tot ce trebuie cineva să facă este să se lase cufundat adânc într-o lume creată special pentru dorințele sale. Utilizatorul va lăsa ca percepția creierului lui să se îmbine perfect cu lumea virtuală Tipsy a minunilor.

Experții tech ai echipei TipsyLabs vor folosi costume inteligente de captare a mișcării Rokoko pentru a preanima avatarele trucate pe care utilizatorii metaverse-ului TipsyWorld le vor controla. Prin inteligență artificială, TipsyLabs își propune să populeze lumea virtuală cu multe personaje realiste cu propriile lor personalități. Unele personaje vor fi distractive, altele sexy, altele prietenoase – în timp ce altele vor fi pur și simplu răutăcioase. Fiecare avatar va fi întotdeauna unic, indiferent dacă este vorba de o scanare de înaltă fidelitate, un avatar cumpărat de pe piața Tipsy sau o colecție personalizată a unei celebrități de-a lungul anilor (imaginați-vă un Elvis Presley VR).

„Rasa” personajului are caracteristici speciale și poate rezolva provocări specifice și misiuni care apar din când in când in TipsyWorld, iar utilizatorii care le duc la bun sfârșit vor câștiga token-ul Tipsy. Cursele? Ei bine, credem că am auzit pe cineva menționând vrăjitori, hoți, războinici și schimbători de forme.

O lume plină de posibilități

În TipsyWorld, utilizatorii vor interacționa, vor juca jocuri, vor rezolva provocări, vor explora și vor socializa. Tot aici se va putea dansa, râde, certa sau chiar lupta. Sentimentele vor fi exprimate într-un mod foarte natural. V-ați întreba dacă dragostea va exista și ea în această lume virtuală? Va exista dragoste, asta e sigur! Credeți că nu se găsește una potrivită pentru dvs.? Nu vă faceți griji! Modelele de pe TipsyCam vor putea întotdeauna să întâlnească clienții în TipsyWorld și să aducă cu ele elementul kinky mult dorit. Astfel veți putea folosi camerele TipsyCam pentru a medita și a vă relaxa – sau pentru a vă elibera presiunea și a exterioriza sentimentele.

Sălile de conferință Tipsy sunt disponibile pentru utilizatori pentru a putea interacționa cu partenerii lor de afaceri.

Pe aleile ascunse din spatele străzilor principale ale TipsyWorld utilizatorii vor găsi întâlniri secrete. Aceștia pot lua parte la lecții de sex virtuale sau să se alăture unui grup anonim de dependență.

Dashboard din platforma TipsyWorld. Sursa: TipsyOnline.io

Tipsy pentru antreprenori

TipsyWorld va include, de asemenea, companii disponibile pentru cumpărare care pot aduce utilizatorilor un venit pasiv. Aceste afaceri ar putea include agenți imobiliari pentru cumpărare și vânzare sau închiriere, hoteluri, baruri, cluburi, târguri de distracție, arene de jocuri sau teatre. Utilizatorii vor plăti mici taxe pentru a intra și a beneficia de diferite servicii, la fel ca în lumea reală.

Tranzacționarea NFT-urilor va fi foarte ușoară, iar în TipsyWorld VR, utilizatorii le vor putea stoca și afișa pentru ca toată lumea să le vadă. Infinity a vândut prima ediție pentru fondatori NFT. Cumpărarea și deținerea unui astfel de NFT de la ediția proprie a fondatorilor va aduce utilizatorilor avantaje precum să nu mai plătească niciodată taxe pentru ecosistem sau exclusivitate la vânzările de terenuri în lumea virtuală Tipsy.

Multe jocuri și aplicații pot fi accesate direct din TipsyWorld sau din magazinul lor de aplicații doar trecând printr-o uşă.

TipsyWorld va reprezenta un alt mare salt în tehnologie pentru industrie, și toate acestea sunt posibile datorită adulților care vor să se distreze. Vă puteți asigura că vă veți obține avatarul cât mai curând posibil, alăturându-vă comunității Tipsy și rămânând la curent cu noutățile.

Mai multe despre TipsyWorld

Pentru a rezuma totul, TipsyWorld este un loc de joacă digital de divertisment pentru adulți, unde oamenii se vor întâlni pentru a socializa, a se juca jocuri, a rezolva misiuni și chiar să se distreze unul cu celălalt în moduri sexuale.

În univers vor exista 5 nivele (parterul este primul nivel unde locuiesc săracii, iar nivelul 5 este VIP lounge-ul unde locuiesc bogații). Cele 5 niveluri nu sunt centrate, ci mai degrabă excentrice. Modelele, fanii, avatarurile conduse de AI vor trăi, explora și popula această lume.

În TipsyWorld se vor vinde parcele de teren din lumea asta și în funcție de nivel și locație vor avea prețuri diferite. Numărul de parcele va fi fix și cumpărătorii vor fi capabil să le închirieze sau să le vândă ulterior. Cumpărătorii vor putea folosi clădirile existente sau le pot distruge și construi altceva în loc.

Toată lumea are nevoie de un loc unde să trăiască și să doarmă, așa că va trebui să închirieze un loc de la alți proprietarii pentru o taxă lunară.

Astfel TipsyWorld are ca domenii principale de inovare următoarele:

– Ecosistem financiar propriu (venit pasiv din deținerea de terenuri, apartamente, afaceri);

– Realitate virtuală și teren virtual și NFT;

– Inteligență artificială;

– Asistent virtual (Infinity disponibil pe întreg ecosistemul).

Vezi aici articolul sursă