Token-ul EDAC Presale – Toate detaliile necesare pentru a cumpăra EDAC


Cel mai profitabil și de succes an pentru minerii de criptomonede a fost anul 2021, cu recompense pe măsură pentru munca, timpul și investiția depusă.

În același an fundația Ethereum a lansat o serie de modificări ale protocoalelor, în care a readus la cunoștință trecerea de pe modul PoW la PoS, punând foarte multe semne de întrebare tuturor persoanelor care sunt în acest domeniu de minerit de mult timp, precum: ce se va întâmpla cu toate echipamentele care sunt active și minează în momentul de față?

Rolul EDAC în ecosistemul cripto

Aici CEO-ul fundației EDAC văzând o incertitudine în ecosistem și o oportunitate în același timp, a decis să creeze un Token cu o funcție unică în lume. Astfel, aducând companii din întreagă lume pe aceeași platformă, pentru a nu renunța la spiritul descentralizat PoW, acesta a creat un nou ecosistem dându-i numele EDAC care provine din următoarea adăugire: Este DAC.

O bună parte din echipa EDAC.

Pe scurt, EDAC este un Token ce susține și este susținut la rândul lui de mineritul de Cripto. Funcționalitatea Token-ului este foarte simplă. După achiziționarea echipamentelor de minat (rig-uri, Rtx 3070 – 3090) cu o putere de 10 GHrate/s de început, din această recompensă periodică din minat zilnică se va utiliza 50% din valoare pentru a se cumpără Token-ul EDAC și restul de 50% pentru a acoperi toate cheltuielile dispozitivelor și întreținerea lor.

Procesul ecosistemului EDAC.

Toate monedele cumpărate sunt ulterior arse pentru a reduce oferta și a ține în continuă creștere cererea. La fiecare atingere a unui nou ATH pe grafic se va vinde o cantitate de 0.5% din totalul monedelor de pe piață doar în momente strategice, pentru a se achiziționa mai multă putere de minat (Hrate) și a produce mai mult.

Din volumul zilnic (Cumpărare / Vânzare) 1% din valoarea Token-ului se va distribui direct proporțional tuturor deținătorilor ce dețin peste 100,000 de EDAC în portofelul lor digital (wallet) ca recompensă în Bitcoin.

Perspectivă de viitor

Fundația EDAC își prezintă ICO, care va avea loc pe PINKSALE.FINANCE pe 28 februarie și va putea fi accesat prin acest link.

Pentru mai multe detalii despre proiect, va invităm să vizitați website-ul lor, să citiți whitepaper-ul proiectului, să intrați pe pagina lor de Twitter și de asemenea în grupul lor de Telegram.

Adresa Token-ului este 0x1a1f2e827F9D35fD3b599aC253B33CB6e19fF556 și poate fi găsită ușor pe Etherscan accesând acest link.

Vezi aici articolul sursă