Tipsy înregistrează o creștere de 666% după listarea pe Coingecko și CMC

În ultimele 5 zile criptomoneda românească Tipsy, a înregistrat o creștere masivă de 666% ulterior listării pe CoinMarketCap și CoinGecko.

Viziunea din spatele proiectului TipsyLabs

Tipsy este primul ecosistem de divertisment pentru adulți din lume creat cu ajutorul tehnologiei blockchain. În spatele proiectului se află o echipă puternică de profesioniști cu experiență în tehnologie, jocuri și criptomonede. Rolul platformei, care este în prezent în curs de dezvoltare, este de a reuni utilizatorii, modelele și dezvoltatorii. Tipsy conectează cele mai bune servicii, aplicații, jocuri, media și mărfuri sub același acoperiș, creând o soluție virtuală unică pentru fiecare nevoie de divertisment imaginabilă.

Punctul culminant al platformei este crearea unei lumi inovatoare, complet virtuale, în care utilizatorii se pot întâlni și interacționa în 3D folosind avatare. Cumpărarea sau vânzarea de terenuri și proprietăți în TipsyWorld, tranzacționarea de NFT-uri și rezolvarea de misiuni sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care TipsyLabs le promite pentru acest loc de joacă digital. Această inovație uluitoare este mai mult decât un mare pas; reprezintă un salt uriaș în viitor. Utilizarea tehnologiei de realitate virtuală (VR) permite utilizatorilor să se bucure de o gamă completă de divertisment și oferă o experiență imersivă de neegalat. În plus, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație a inteligenței artificiale, ori de câte ori avatarele nu sunt controlate de o persoană reală, sunt capabile să interacționeze singure în lumea virtuală, conduși de AI. astfel încât TipsyWorld va fi întotdeauna interesant și animat.

Explozia token-ului după listarea pe CMC și CG

Odată cu listarea pe CoinMarketCap din urmă cu 4 zile și cea pe CoinGecko din urmă cu 2 zile, prețul token-ului Tipsy a explodat, înregistrând o creștere de 666%, atingând un nivel maxim de 0,3 USD per token.

Chart Tipsy/USD. Sursa: TradingView

După creșterea parabolică de care a beneficiat token-ul, prețurile s-au mai retras, găsind un nivel de suport important în jurul prețului de 0,13 USD.

Așa cum au anunțat fondatorii proiectului, staking-ul pentru Tipsy încă este de actualitate, având un APR excelent, de 63.96% și poate fi făcut pe platforma celor de la Sparkswap Finance.

Pentru a rămâne la curent cu toate actualizările celor de la TipsyLabs, puteți accesa comunitatea Tipsy pe telegramwebsitetwitter și YouTube.

Vezi aici articolul sursă