Three Arrows Capital cumpără 100.000 ETH într-o afacere în valoare de…


Three Arrows Capital deține o sumă importantă de Ethereum, în ciuda afirmațiilor nelegiuite ale CEO-ului Su Zhu asupra criptomonedei în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

Firma lui Zhu nu a vândut ETH

Adresa Three Arrows Capital de pe platforma Nansen a mutat 17.895 ETH (aproximativ 79,23 milioane USD) pe exchange-ul FTX pe 21 noiembrie, indicând că firma își va lichida activele.

Astăzi, Etherscan arată că 91.477 ETH (aproximativ 400 milioane USD), inclusiv 77.477 ETH în decurs de două ore, au fost transferați de luni până marți de la FTX, Binance și Coinbase în portofelul Nansen al firmei Three Arrow Capital.

Pe lângă realizarea unui profit atractiv, astfel de transferuri către un alt portofel ar putea însemna doar un lucru, firma lui Zhu deține Ethereum fără „nicio intenție” de a vinde.

Luna trecută, Zhu și-a exprimat frustrările față de Ethereum, amenințând că părăsește rețeaua. „Da, am abandonat Ethereum, în ciuda faptului că l-am susținut în trecut. Da, Ethereum și-a abandonat utilizatorii, în ciuda faptului că i-a susținut în trecut.”, a spus el.

Săptămâna trecută, Zhu și Elon Musk păreau să fie de acord că taxele de tranzacționare extrem de ridicate ale Ethereum pe protocoalele DeFi i-au înăbușit pe micii investitori, recomandând în schimb rețele alternative cu taxe reduse.

Zhu pregătit să renunțe la ETH

În ciuda faptului că Zhu s-a prezentat drept omul care ar renunța în curând la cel de-al doilea mare activ cripto, o întrebare evidentă este: de ce ar vinde cineva un activ care i-a făcut deja un profit atât de imens, fără nimic de pierdut?

El a dezvăluit la sfârșitul acestei luni că 90% din lista sa de top din Q1 2019 și-a atins deja obiectivul, inclusiv Ethereum. El și-a îndemnat cei peste 369k de urmăritori să nu „transfere întregul portofoliu în USD.”. În schimb, le-a spus să „încetinească și să aprofundeze” în loc să întrebe „ce urmează”.

Vezi aici articolul sursă