Terra cumpără Bitcoin de încă 176 de milioane de dolari


Luna Foundation Guard (LFG), o organizație non-profit cu sediul în Singapore, dedicată sprijinirii blockchain-ului Terra, a mai cumpărat Bitcoin în valoare de 176 de milioane de dolari la începutul zilei de duminică.

Investițiile LFG în Bitcoin

LFG are acum investiți aproape 1,7 miliarde de dolari în cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață. Rezerva masivă de Bitcoin este menită să susțină monedele stabile UST native, făcându-i mai ușor să-și mențină nivelul de dolar în timpul volatilității extreme a pieței.

Cea mai recentă cumpărare a avut un impact redus asupra prețului Bitcoin. Criptomoneda a crescut cu 1,43% în ultimele 24 de ore.

Nebunia de cumpărare de Bitcoin a LFG a început la sfârșitul lunii februarie, după ce a organizat o licitație de 1 miliard de dolari a token-ului său LUNA pentru a construi o rezervă de monede stabile denominată în cea mai importantă criptomonedă din lume.

CEO-ul Terra, Do Won, a scris pe Twitter că Terra își propune să cumpere Bitcoin în valoare de până la 10 miliarde de dolari pentru a deveni cel mai mare deținător al primei criptomonede.

LFG a cumpărat și alte criptovalute

LFG a cumpărat, de asemenea, token-uri Avalanche (AVAX) în valoare de 100 de milioane de dolari la începutul acestei săptămâni, investind astfel și în alte criptomonede în afară de Bitcoin.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Vezi aici articolul sursă