Termeni și condiții

[vc_row css=”.vc_custom_1635448854680{padding-top: 40px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Cripto-știri are reguli editoriale stricte și ne străduim să ne asigurăm că toate știrile și conținutul afișat pe cripto-știri.ro sunt corecte și actualizate. Nu aprobăm conținutul care ar fi putut fi legat de site-ul nostru, orice conținut accesat prin lista externă va fi pe propriul risc al utilizatorului.

Cripto-Știri oferă articole de știri zilnice despre criptomonede, dar nu trebuie luate ca referință sau resursă pentru interpretări financiare. Toți autorii și colaboratorii au libertate editorială și sfaturile lor despre articole nu trebuie luate în considerare atunci când luați o decizie financiară; totuși, sfătuim utilizatorii noștri experților din industrie care înțeleg această industrie. Toate articolele au caracter pur informativ.

În timp ce accesați conținutul de pe cripto-știri.ro, sunteți de acord cu politicile menționate în acești Termeni și Condiții.

Sunteți de acord să țineți cripto-știri, afiliații săi, reporterii, directorii și angajații săi și să îi apărați împotriva oricăror pretenții, costuri, daune, pierderi, cheltuieli și orice alte obligații, inclusiv onorariile și costurile avocaților, care decurg din sau sunt legate de dvs. accesul la sau utilizarea cripto-știri.ro, încălcarea de către dvs. a acestui acord de utilizare și/sau încălcarea dvs. a drepturilor oricărei terțe părți sau persoane.

Cripto-știri nu face nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la caracterul complet, acuratețea, autenticitatea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea site-ului web sau a informațiilor, produselor, serviciilor sau graficelor aferente conținute pe site pentru nici un scop și nici Cripto-știri nu oferă nicio garanție că site-ul web va fi neîntrerupt sau fără erori sau cu privire la rezultatele care pot fi obținute din utilizarea site-ului sau a informațiilor conținute în acesta. Orice încredere pe care o puneți pe astfel de informații/servicii/produse/grafice și/sau site-ul web este, prin urmare, pur și strict pe propriul risc și consecințe.

Nu vom fi responsabili pentru daune speciale, consecutive, indirecte, incidentale, punitive, de încredere sau exemplare, indiferent dacă acestea sunt delictuale, contractuale sau orice altă teorie juridică, care decurg din sau sunt legate în vreun fel de acest acord sau de utilizarea de către dvs. a sau încercați să utilizați cripto-știri, inclusiv (dar fără a se limita la) daune pentru pierderea de profit, bunăvoință, utilizare sau date. Această limitare a răspunderii nu va fi afectată chiar dacă am fost informați cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Sunteți de acord să ne eliberați, pe noi, pe afiliații noștri și pe furnizorii de servicii terți, și pe fiecare director, angajat, agenți și ofițeri asociat, de pretenții, cereri și daune (actuale și în consecință), de orice fel și natură, cunoscute și necunoscute, dezvăluite sau nedezvăluite, care rezultă din sau sunt conectate în orice mod la utilizarea de către dvs. a cripto-știri.

Orice reclamație sau dispută între dvs. și noi, care decurge din sau este legată de acest acord de utilizare, în întregime sau parțial, va fi guvernată de legile României, fără a respecta prevederile sale privind conflictul de legi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]