Taurii Bitcoin pe termen lung fac HODL, în ciuda celui mai mare preț din ultimele cinci luni

Furnizorul de analiză pe blockchain, Glassnode, raportează că titularii de Bitcoin pe termen lung refuză să vândă, în ciuda piețelor BTC care se ridică la cel mai mare preț din ultimele cinci luni.

Taurii Bitcoin pe termen lung își păstrează monedele

În raportul său din 11 octombrie „week on chain”, Glassnode a menționat că „titularii pe termen lung” – portofele BTC care nu au văzut ieșiri pentru mai mult de 155 de zile – se află în prezent la aproape 13,3 milioane BTC sau 70% din totalul de Bitcoin.

Raportul constată că deținătorii pe termen lung și-au sporit stash-ul colectiv cu mai mult de 2,37 milioane BTC (aproximativ 134 miliarde de dolari la prețurile curente) în ultimele șapte luni. Cu doar 186.000 de BTC fiind recent produși de mineri în aceeași perioadă, GlassNode concluzionează că balenele pe termen lung acumulează de 12,7 ori mai mult BTC decât este creat de mineri.

În ciuda deținătorilor pe termen lung care refuză să vândă, Glassnode a remarcat un Uptick în activitatea on-chain, deoarece prețul Bitcoin a fost împins la un nivel local de…

Continuă să citești știrea pe www.LumeaCrypto.ro