Stablecoin-ul Djed de la Cardano obține un nou parteneriat


Așa cum raporta LumeaCrypto din toamna anului trecut, Cardano va avea în curând primul său Stablecoin. Evenimentul de actualitate din jurul acestui subiect constă în crearea unui alt nou parteneriat pentru Djed, o monedă stabilă algoritmică creată de Cardano în cooperare cu rețeaua COTI, care are loc de data aceasta cu WingRiders, un DEX bazat pe Cardano. Parteneriatul, conform rețelei COTI, își propune să investigheze viabilitatea integrării Djed pe WingRiders DEX.

Rețeaua COTI a dezvăluit informații conform cărora Djed a avut peste 35 de colaborări înainte de lansarea sa. Acest lucru urmează un sens natural al lucrurilor, având în vedere că stablecoin-ul Djed al lui Cardano este menit să acționeze în cele din urmă ca mijloc principal de schimb pentru plata tuturor taxelor de tranzacție în rețea. Djed a colaborat cu o serie de platforme, inclusiv Celestial City, o platformă MusicFi care le permite artiștilor să conducă oferte inițiale ale pieselor și Astarter, un centru de infrastructură DeFi pe Cardano.

Djed dorește a fi o monedă stabilă mult mai sigură

Contul de Twitter al Cardano vorbește despre monedele stabile depegged și despre factorii care au contribuit la dispariția lor. Prăbușirea ecosistemului Terra în mai a atras atenția asupra incidentului de depegging al UST.

Potrivit COTI: „Faptul că Djed este susținut de ADA și are o supracolateralizare de 400%–800% ne face convinși că va deveni în cele din urmă cea mai bună monedă stabilă pentru rețeaua Cardano.”

Ecosistemul Cardano tot mai aproape de un update

Evenimentul Vasil Hard Fork Mainnet a fost amânat cu câteva săptămâni conform cronologiei lui Djed, care a fost dezvăluită de IOG. Conform fork-ulii Vasil, Djed poate fi instalat pe rețeaua principală numai după ce Hard Fork-ul Vasil este terminată.

Eficiența rețelei este de așteptat să fie crescută semnificativ de hard fork-ul Vasil, care va spori și cantitatea de tranzacții care pot fi executate pe platforma lui Djed.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro
Vezi aici articolul sursă