Shiba Inu va lansa un joc conform declarațiilor creatorului misterios


În urmă cu 2 zile (27 noiembrie), Shytoshi Kusama, liderul pseudonim al proiectului Shiba Inu ($SHIB) a explicat modul în care echipa sa se pregătește să facă o intrare foarte impresionantă în lumea jocurilor de noroc.

Ajutor din partea specialiștilor

Într-o postare pe blog intitulată „Viitorul Gaming-ului este Shib”, Shytoshi a început prin a spune că, deși nu a putut oferi prea multe detalii despre jocul pe care îl construiește echipa sa (din cauza îngrijorărilor cu privire la cât de repede ar încerca să fure alți oameni conceptul), el a dezvăluit că noua lor divizie de jocuri – jocurile Shiba Inu – este creată cu ajutorul legendarului designer și dezvoltator veteran de jocuri video William David Volk care va conduce proiectarea și implementarea jocului, care este dezvoltat de un „AAA Game Studio”.

Volk – fost vicepreședinte al tehnologiei la Activision – care indică pe pagina sa de LinkedIn că lucrează ca freelancer pentru Shiba Inu Games de la începutul lunii, a spus următoarele:

„Sunt onorat să lucrez cu o echipă uimitoare la ceea ce va deveni unul dintre cele mai importante jocuri din toate timpurile.”

Iată ce a spus Shytosh despre vasta experiență a lui Volk în lumea jocurilor:

„… trebuie să vă amintiți că William nu este un dezvoltator de jocuri obișnuit, el este un adevărat vizionar cu zeci de ani de experiență de înaltă calitate pe partea corporativă… și, de asemenea, pe partea independentă, care a condus și propriul său studio de jocuri. (Doar ca referință, el împărtășește și creditul pentru PRIMUL joc pentru iPhone lansat vreodată! Așa că are ani de experiență și în jocurile mobile.“

Viziunea Shiba Inu Games

El a continuat menționând că Shiba Inu Games este „concentrat pe lucrul cu consultanți și antreprenori uimitori pentru a construi o primă versiune incredibilă a jocului Shiboshi” – care va fi „în primul rând pentru mobil”, iar jocul terminat va fi „licențiat exclusiv pentru echipa descentralizată a Shiba Inu pentru utilizare pe Shibarium”. Echipa Shina Inu va „adăuga apoi diverse elemente descentralizate pentru a îmbunătăți această versiune mobilă”.

Shytoshi a remarcat că acest lucru ar „oferi oportunități unice în cadrul ecosistemului Shiba Inu ($SHIB, $LEASH & $BONE), în timp ce Shiba Inu Games rămâne complet separat de această activitate”. În plus, el a subliniat că „veniturile obținute din achizițiile în aplicația Shiba Inu Games oferă, de asemenea, oportunități pentru burn-ul Shib & Leash”.

În ceea ce privește intrarea lui Shiba Inu în metaverse, Shytoshi a spus că îi place ideea „de a avea o lume VR în care oamenii pot interacționa și, practic, să trăiască” și că Shiba Inu Core Devs (SICD) lucrează deja la „OshiVerse”.

Vezi aici articolul sursă