Shiba Inu atinge o nouă etapă, întrucât balenele cresc tranzacțiile cu 75%


Conform datelor IntoTheBlock, balenele Shiba Inu au fost prezente în ultimele 24 de ore, cu o creștere de 75% a tranzacțiilor majore. Creșterile mari ale tranzacțiilor sunt de obicei legate de creșterea activității jucătorilor instituționali, sau ale balenelor, care cumpără sau vând.

Aceste oferte depășesc 100.000 USD transferați, potrivit IntoTheBlock.

Tranzacții mari, Sursa: IntoTheBlock

Recent, a treia cea mai mare balenă din blockchain-ul Ethereum, denumită „Tsunade”, a achiziționat 86 de miliarde de token-uri Shiba Inu într-o tranzacție evaluată la 2,3 milioane de dolari.

Pe 4 aprilie, a fost raportat că rețeaua de bancomate cripto Bitcoin of America a adăugat Shiba Inu, după adăugarea Ethereum și Dogecoin la spectrul de monede cu care lucrează acest lanț.

Acum, consumatorii pot cumpăra aceste criptomonede de la chioșcurile Bitcoin of America, împreună cu BTC. Dogecoin a fost adăugat de rețea în februarie, ceea ce a determinat creșterea vertiginoasă a prețului monedei meme.

Armata SHIB continuă să restricționeze aprovizionarea în circulație cu cea de-a doua cea mai populară criptomonedă meme, Shiba Inu, prin arderea de token-uri.

La fiecare 24 de ore, o cantitate fixă de SHIB este arsă în încercarea de a micșora treptat aprovizionarea cu SHIB în circulație.

 

Aproape 180 de milioane de jetoane au fost arse

 

Echipa care se ocupă cu arderea token-ului @shibburn a raportat că în ultimele 24 de ore, au fost arse 179.387.035 token-uri SHIB.Vezi aici articolul sursă