Shiba Inu acceptat ca metodă de plată într-un restaurant din Paris

Deținătorii token-ului Shiba Inu pot acum să guste din bucătăria franceză excepțională.

O mișcare îndrăzneață din partea restaurantului

Le Bistrot d’Eleonore et Maxence, un restaurant din Paris, a început să accepte criptomoneda a cărei imagine este deja prea bine cunoscutul cățel shiba inu. Conform etichetelor văzute pe ușile de la intrare, după o masă copioasă localnicii și turiștii pot achita nota de plată cu SHIB.

Fiind unul din cele mai bine cotate restaurante pe Tripadvisor, bistro-ul francez este situat lângă Biserica Sf. Francisc Xavier, o faimoasă biserică romano-catolică.

Sursa: carnetsdeweekends.fr

Meniul său oferă o selecție largă de feluri de mâncare, cum ar fi tataki de ton roșu, tartar clasic de vită, antricot de roast beef și cremă de mascarpone cu zmeură.

Adoptarea SHIB la modă în această perioadă

Din cauza creșterii recente a prețurilor, Shiba Inu înregistrează o adoptare din ce în ce mai puternică de către comercianți. La sfârșitul săptămânii trecute, o agenție imobiliară din Argentina l-a adăugat recent pe lista de plăți acceptate.

Fără să fie afectat de recentele comentarii răutăcioase ale lui Elon Musk, SHIB se tranzacționează în prezent aproape de cel mai mare record pe exchange-urile spot majore.

Vezi aici articolul sursă