Shiba Inu a pierdut peste 3.500 de deținători în doar o săptămână


Shiba Inu (SHIB), populara criptomonedă meme, pierde deținători în timpul unei epoci volatile în care moneda se confruntă cu o perioadă de volatilitate extremă.

SHIB a pierdut 4.223 de adrese de deținători între 28 ianuarie și 3 februarie 2022, variind de la 1.161.661 la 1.157.438, potrivit statisticilor CoinMarketCap.

Declinul a oprit ascensiunea de aproape trei luni a SHIB printre noii deținători, care a început în noiembrie. SHIB a câștigat 192.790 deținători între 16 noiembrie 2021 și 27 ianuarie 2022, o creștere de peste 16%.

SHIB Adrese de deținere unice de 3 luni. Sursă: CoinMarketCap

Odată cu creșterea istorică a valorii SHIB, baza de utilizatori a monedei a crescut constant, iar moneda se află acum printre primele criptomonede după capitalizarea pieței.

În special, majoritatea investitorilor sunt atrași de monede meme pentru a câștiga bani rapid și este posibil ca deținătorii distruși să vândă pentru a preveni mai multe pierderi. Comercianții își reduc expunerea la token, care este un activ mai riscant, vânzând deținerile lor SHIB.

Pe măsură ce euforia asupra criptomonedelor meme se estompează, pierderea deținătorilor poate semnala o schimbare a dispoziției pieței, investitorii concentrându-se mai mult pe proiecte metavers.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că numărul deținătorilor de SHIB este încă peste bariera critică de un milion, ceea ce indică faptul că investitorii individuali sunt încă interesați.

Numărul de înregistrări SHIB a scăzut în tranzacții

În general, SHIB a înregistrat o scădere a altor indicatori. Numărul tranzacțiilor SHIB în lanț a scăzut cu peste 40% în ianuarie, marcând a patra pierdere lunară consecutivă a monedei.

În altă ordine de idei, interesul Căutării Google pentru căutarea „Buy Shiba Inu coin” a scăzut cu aproape 90% în ultimele trei luni.

În ciuda declinului deținătorilor de SHIB, criptomoneda meme a avut un început de an promițător în ceea ce privește creșterea rețelei. Shiba Inu intenționează să introducă Shibarium, un blockchain de nivel doi, pentru a reduce costurile de tranzacție, ținând în același timp pasul cu numărul tot mai mare de utilizatori.

Costul Shiba Inu

Shiba Inu s-a tranzacționat la 0,00002062 USD, în scădere cu aproape 4% în ultimele 24 de ore, la momentul scrierii.

Graficul prețurilor SHIB pe 7 zile. Sursă: CoinMarketCap

Volatilitatea actuală a pieței influențează cel mai probabil prețul. Deoarece alte criptomonede au arătat indicatori de redresare, comercianții vor aștepta dovezi ale unei potențiale creșteri.Vezi aici articolul sursă