Safari Academy – proiectul care își propune să remodeleze câmpul NFT


Proiectul românesc NFT Safari Academy a lansează astăzi prima colecție NFT, presale-ul a avut loc cu cinci zile înainte de public sale, când creatorii au creat un eveniment pentru membrii aflați pe whitelist, unde un NFT Safari Academy a costat numai 0,07 ETH. Mai multe detalii despre comunitatea lor se pot găsi pe canalul lor de Discord. Începând de astăzi, odată cu lansarea vânzării publice, un NFT Safari Academy costă 0,1 ETH, excluzând taxele pe care le necesită tranzacția pe rețeaua Ethereum.

Vânzarea are loc pe OpenSea

NFT-urile Safari Academy pot fi văzute și achiziționate de pe OpenSea după conectarea portofelului Metamask la OpenSea. Există 9999 de NFT-uri Safari Academy lansate pe Blockchain-ul Ethereum. 888 dintre acestea au fost disponibile în presale, iar restul sunt disponibile de astăzi, odată cu lansarea vânzării publice.

Beneficiile aduse de proiect

Conform webiste-ului lor oficial, fiecare cumpărător va putea deține maximum 5 NFT-uri Safari Academy per portofel. Odată cu comercializarea NFT-urilor, va exista o taxă de 5% dedusă din vânzările secundare, care va fi împărțită prin tokenul lor $ANGELS tuturor deținătorilor. Token-ul $ANGELS va fi lansat atunci când colecția va fi vândută complet.

Roadmap-ul proiectului

În spatele proiectului Safari Academy se află o echipă formată din oameni binevoitori, cu un scop bine definit din a face lumea un loc mai bun. Din acest motiv, vor să ajute oamenii cu o soartă deloc ușoară și vor dona 500.000 USD unor organizații de caritate. Acești bani vor fi folosiți pentru a construi fântâni în Africa, care să ofere o sursă de apă multor sate, asigurându-se că mai mulți oameni au acces la educație și asistență medicală, protejând fauna sălbatică și speciile pe cale de dispariție. Totuși creatorii proiectului, s-au gândit foarte bine și la oamenii care susțin acest proiect, oferindu-le o mulțime de premii, de la NFT-uri, ETH și până la SuperCars.

De asemenea, conform roadmap-ului, când 10% din aprovizionare este achiziționată, echipa va dona 30.000 USD către organizații de caritate, va oferi 0,5 ETH și 5 NFT-uri Safari Academy deținătorilor norocoși. Odată ce va fi atins pragul de 30%, alți 50.000 USD vor fi donați, iar unii dintre cumpărătorii vor fi recompensați cu 10 NFT-uri și 1 ETH. Odată ce 50% din totalul ofertei va fi vândut, se vor adăuga 80.000 USD la fondul de caritate și deținătorii de Safari Academy NFT se vor pune la bătaie 2 ETH și un Tesla Model 3. Când se va atinge ținta de 70%, creatorii proiectului vor dona o sumă suplimentară de 100.000 USD și, pentru că au văzut cât de iubite sunt Tesla-urile, mai dăruiesc încă 3 Tesla, adică un total de 4 Tesla.

În momentul în care 100% din NFT-uri vor fi vândute, proiectul mai adaugă 250.000 USD la fondul de caritate și va oferi unui posesor de NFT un Lamborghini Huracan.

Perspectivă de viitor

Proiectul are în plan și lansarea unui joc P2E în care pot fi folosite NFT-urile Safari Academy. Odată cu lansarea token-ului $ANGELS, vor fi distribuite comisioane din vânzările secundare înapoi către primii deținători. Proiectul va face parte din metaverse și va oferi deținătorilor acces la petreceri și alte evenimente în metaverse. De asememnea, deținerea unui NFT Safari Academy va oferi acces proprietarilor la un grup de investiții private axat pe industria cripto și metaverse!

Puteți găsi mult mai multe detalii despre întregul proiect accesând website-ul lor oficial, canalul lor de Discord, profilul lor de Twitter și pagina lor de Instagram.

Vezi aici articolul sursă