Ripple sprijină proiectele cu energie solară pentru a reduce amprenta de carbon a industriei cripto

Compania Ripple a anunțat un parteneriat cu compania de servicii financiare Nelnet din Lincoln. Ca parte a afacerii, cele două companii vor investi în comun 44 milioane dolari în divizia de energie regenerabilă a companiei, pentru a oferi finanțare pentru proiectele americane cu energie solară.

Ken Weber, șeful impactului social al lui Ripple, susține că reducerea amprentei de carbon din industrie ar trebui să fie una dintre prioritățile cheie:

„Garantarea unui viitor energetic curat este o prioritate majoră în fiecare industrie, nu numai pentru a conduce o creștere economică viitoare, ci și pentru a asigura o lume mai durabilă. Deoarece adoptarea de criptomonede și blockchain continuă să crească, este evident că tehnologia va sprijini viitorul nostru sistem financiar.”

Proiectele finanțate de Ripple sunt de așteptat să compenseze mai mult de 1,5 milioane de tone biometrice de emisii de seră de CO2.

Ambele companii sunt grijulii cu mediul

Nelnet a început să ofere servicii dezvoltatorilor de afaceri din iunie 2020, într-un efort de a-și diversifica în continuare afacerea care a fost în mare parte dependentă de industria împrumuturilor studențești. A început finanțarea inițiativelor…

Continuă să citești știrea pe www.LumeaCrypto.ro