Ripple obține o victorie împotriva SEC la decizia judecătorului


Potrivit lui James K. Filan, un fost procuror federal, SEC consideră că unele dintre notele pe care i s-a cerut să le predea nu reprezintă punctele de vedere ale personalului său.

SEC este așteptat să furnizeze un e-mail care conține discursul lui Hinman, precum și anumite note de la întâlnirile dintre personalul SEC și terți non-Ripple.

Susținătorii XRP susțin că aceasta este o altă victorie importantă pentru Ripple.

Până acum totul pare să meargă bine

Magistratul american Sarah Netburn a aprobat anterior o moțiune de prelungire a termenului de descoperire în cazul Ripple-SEC până pe 28 februarie, care trebuia să se încheie pe 19 ianuarie. Părțile au cerut prelungirea pentru a efectua mai multe depoziții împreună. Opt martori experți nu au depus încă mărturie din cauza restricțiilor de călătorie și a problemelor personale.

SEC a trimis deja o scrisoare de autoritate suplimentară, invocând o hotărâre recentă într-o altă chestiune pentru a-și susține mișcarea de a respinge cererea de notificare corectă a Ripple. Pârâții au contestat pretențiile SEC, susținând că aceștia au aplicat greșit hotărârea unui caz anterior.

Stuart Alderoty, consilierul general al Ripple, a încurajat SEC să accelereze procesul de litigii, declarând că SEC a creat un teren de joc inegal pentru afacerea cu criptomonede.

Vezi aici articolul sursă