Ripple intenționează să angajeze 50 de ingineri deschizând un nou birou


Ripple a anunțat deschiderea unui nou birou în Toronto, Canada, cu intenția de a angaja 50 de ingineri, având ulterior scopul de a angaja alte sute de dezvoltatori de software blockchain, inclusiv oameni de știință cu experiență în învățarea automată aplicată și oameni de știință cu experiență în gestionarea datelor.

Potrivit unei declarații făcute de echipa Ripple pe 22 iunie, se anticipează că noul birou va juca un rol vital ca centru tehnologic pentru soluții blockchain și criptomonede, precum va și simplifica dezvoltarea operațiunilor sale în America de Nord și în alte părți ale lumii.

Situația angajărilor în industria crypto

În mod intrigant, decizia lui Ripple vine după ce alte exchange-uri criptografice și companii dintr-un număr mare de țări au anunțat reduceri masive de forță de muncă ca reacție pentru scăderea criptografică în continuă scădere.

CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, a declarat:

„Criptomonedele și blockchain-ul reprezintă o oportunitate incredibilă pentru ingineri de a aborda probleme dificile, cu potențialul ca aceste soluții să aibă un impact asupra mișcării valorii în întreaga lume. Aproape fiecare instituție financiară vine cu strategia sa în crypto pentru a profita de această tehnologie care va sta la baza viitoarelor noastre sisteme financiare globale.”

El a mai adăugat:

„Crypto este una dintre cele mai palpitante industrii în care poți lucra, așa că nu este surprinzător faptul că inginerii talentați părăsesc finanțele tradiționale pentru a intra în acest spațiu.”

Ripple angajează în mijlocul unei piețe bearish

Potrivit unui raport al Business Insider, firmele care au ca și activitate principală crypto și blockchain-ul au renunțat la peste 1.700 de angajați în primele trei săptămâni din iunie 2022.

Ripple a spus că unul dintre obiectivele sale cheie este acela de a stimula creșterea talentelor excepționale în cadrul ecosistemului crypto și al blockchain-ului. Noul birou din Toronto face parte din obiectivul companiei de a promova inovația legată de criptomonede în toată Canada.

Ripple a stabilit un parteneriat cu Lunu la începutul acestei luni pentru a accelera adoptarea pe scară largă a activelor crypto pe continentul european.

Expansiunea Ripple și procesul cu SEC

În ultimii ani, Ripple și-a crescut prezența prin deschiderea de birouri în numeroase regiuni din întreaga lume. Aceste locuri includ birourile companiei din Miami și Dublin. În 2022, Ripple intenționează să-și mărească echipa cu sute de noi angajați în toate locațiile sale globale.

Între timp, conflictul juridic continuu dintre Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse (SEC) și compania Ripple a luat încă o întorsătură atunci când judecătorul a respins pledoaria agenției de reglementare pentru a sigila procedurile.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro
Vezi aici articolul sursă