Ripple face un parteneriat pentru a debloca o piață de plăți transfrontaliere


O nouă scrisoare depusă de avocații care reprezintă Ripple Labs, CEO-ul Brad Garlinghouse și co-fondatorul Chris Larsen împreună cu judecătorul-magistrat Sarah Netburn notează că inculpații nu se opun imediat nici uneia dintre redactările solicitate anterior de Comisia pentru Valori Mobiliare din SUA.

Avocatul apărării James K. Filan a mai spus despre așteptările lor: „Așteptăm decizii cu privire la cererea de reexaminare, moțiunea de anulare a raportului de expertiză suplimentar, moțiunea de a forța predarea notelor Estabrook și acum redactările.”

 

Strategia abordată de SEC

 

SEC a cerut instanței să redacteze porțiuni din notele scrise de mână luate de personalul său. Agenția a susținut că notele sunt protejate de privilegiul procesului deliberativ (DPP), deoarece „reflectează în mod expres” gândirea autorilor.

Notele în cauză sunt legate de discuții care s-au concentrat pe statutul juridic al Bitcoin și pe ofertele inițiale de monede (ICO) (ICO).

Inculpaţii susţin că nu au avut acces la materiale neexprimate. Prin urmare, inculpații trebuie să se adreseze instanței pentru a afla dacă părțile redactate ale documentelor sunt sau nu protejate de DPP.Vezi aici articolul sursă