Ripple a avut cel mai bun an conform cifrelor din T4 2021


Ripple s-a alăturat multitudinii de corporații care au lansat rapoarte pentru al patrulea trimestru din 2021. Mulți investitori s-ar putea să-și pună aceeași întrebare după un an turbulent: cât de grav a afectat SEC vs Ripple performanța companiei?

Momentul adevărului

În general, compania bazată pe blockchain din San Francisco a avut un an bun, conform raportului său anual.

„În ciuda obstacolelor din partea SEC, cel mai de succes și mai profitabil an al RippleNet până în prezent a fost 2021, deoarece impulsul la nivel mondial a explodat odată cu cererea consumatorilor.”

Tranzacțiile RippleNet s-au dublat, iar rata de rulare a volumului de plăți a depășit 10 miliarde de dolari, potrivit studiului. Deși nu au existat vânzări programatice în al patrulea trimestru, vânzările totale de XRP ale Ripple au fost de 717,07 milioane USD, în creștere față de 491,74 milioane USD în trimestrul al treilea.

Ripple a mai afirmat că aceste realizări au fost realizate în ciuda faptului că acordul său cu Moneygram, cel mai mare client al său, a fost reziliat în urma procesului cu SEC.

Pe de altă parte, Stellar Lumens a stabilit o colaborare cu Moneygram, care este demnă de remarcat. Jed McCaleb, un co-fondator al Stellar, este, de asemenea, un co-fondator Ripple.

Ripple urmărește ODL-urile

Ripple continuă să fie interesat de lichiditatea la cerere [ODL], observând că există mai mult de 20 de piețe de plată. În timp ce Orientul Mijlociu a fost în mod clar pe radarul Ripple în 2021, volumele ODL de pe RippleNet s-au dublat și au continuat să crească în regiunea Asia Pacific [APAC].

Achiziționarea XRP este necesară pentru a accepta ODL. Potrivit firmei,

„Ripple a fost un cumpărător de XRP pe piața secundară și se așteaptă să continue să efectueze achiziții în viitor la prețurile pieței, deoarece ODL continuă să câștige un impuls global.”

Privind statisticile globale, totuși, este vital să reținem că volumul total XRP în al treilea trimestru a fost de 189,53 miliarde USD, comparativ cu 168,41 miliarde USD în trimestrul al patrulea.

Sezonul 2 din SEC vs. Ripple

În raportul său, Ripple a menționat cazul litigiu, dar s-a concentrat pe ceea ce a considerat un câștig: instanța a obligat SEC să furnizeze diverse înregistrări referitoare la conversațiile interne despre activele digitale precum Ethereum. SEC sperase să le țină ascunse.

Cu toate acestea, în ciuda întârzierilor legale, actualizările sălilor de judecată au venit într-un mod dur și rapid. În special, SEC a folosit hotărârile judecătorești din celelalte cazuri legale ale sale pentru a-și consolida moțiunea de a anula Notificarea de apărare echitabilă a Ripple.Vezi aici articolul sursă