Red Bull F1 completează colecția de NFT-uri în ediție limitată

Cea mai recentă versiune a colecției inițiale NFT a Red Bull Racing Honda a fost lansată. Compania le oferă fanilor șansa de a cumpăra o ediție limitată NFT a modelului „RB16B” 2021 în stilul distinctiv al lui Sergio „Checo” Perez, continuând conceptul Marele Premiu al Mexicului din 2021 și pilotul de F1 Sergio „Checo” Perez.

Dezvăluit pentru prima dată în urmă cu câteva zile, odată cu anunțul seriei „Red Bull Racing Collectibles”, modelul RB16B de la Checo este cel mai recent și ultimul NFT care a fost adăugat la primul experiment al Red Bull Racing Honda în spațiul de colecție NFT.

Această colecție face parte dintr-o colaborare cu Tezos și este comercializată ca un omagiu adus Marelui Premiu al Mexicului din 2021, în special pilotului star Sergio „Checo” Perez. În afară de RB16B, alte NFT-uri tematice pentru Marele Premiu al Mexicului 2021 din colecție includ costumul de cursă și casca lui Checo, precum și costumul de curse al colegului Max Verstappen.

Casca NFT ediție limitată de la Checo a fost oferită gratuit fanilor timpurii, ca parte a unei promoții, dar s-a epuizat rapid. Sergio „Checo” Perez este recunoscut cel mai mult pentru munca sa.

NFT-urile în cursele de F1 sunt în creștere

Red Bull a anunțat inițial Tezos ca partener oficial al blockchain-ului în luna mai, cu un acord pe mai mulți ani care ar vedea companiile să lucreze împreună pentru a produce prima experiență NFT pentru fani Red Bull. În acord, Red Bull a adăugat brandul Tezos pe modelele sale oficiale, dar abia acum au început să fie văzute rezultate tangibile.

Aceștia nu sunt prima echipă de F1 care face acest lucru, deoarece McLaren a colaborat cu Tezos în iunie pentru a-și dezvolta colecția inaugurală NFT, care a fost distribuită pe blockchain-ul Tezos în luna octombrie a acestui an. Fanii pot aduna componente ale mașinii de curse de Formula 1 MCL35M 2021 prin „McLaren Racing Collective”.

Platforma Sweet NFT, care tocmai a câștigat suport pentru Tezos, găzduiește atât colecțiile Red Bull, cât și McLaren NFT.

NFT-urile și platforma Tezos

Platforma Tezos, care a fost lansat în 2018, este un blockchain open-source care poate fi folosit pentru a crea aplicații inteligente bazate pe contracte și oferă dezvoltatorilor o alternativă la Ethereum.

Tezos a adăugat suport pentru crearea NFT-urilor pe platforma sa de blockchain și, în ciuda adoptării sale scăzute în comparație cu Ethereum, s-a impus rapid ca o alternativă demnă de locul secund. Acest lucru se datorează parțial acordurilor cu companii binecunoscute precum McLaren și Red Bull, care au contribuit la creșterea acceptării.

Vezi aici articolul sursă