Primul exchange descentralizat fără custodie va fi construit pe Cardano

În zilele noastre, exchange-urile descentralizate fac parte din bursele care permit tranzacții peer-to-peer fără vreo terță parte. Important este că puteți efectua tranzacții online în siguranță, fără probleme.

Exchange-uri centralizate sau descentralizate?

DEX susține că ceea ce face ca schimburile descentralizate să fie atractive este securitatea lor. De cealaltă parte, exchange-urile centralizate au mai multe probleme, inclusiv expunerea la hackeri, interzicerea sau limitarea capacității de a tranzacționa criptomonede și restricționarea accesului la activele digitale.

Astfel, exchange-urile descentralizate facilitează comerțul între indivizi prin contracte inteligente. Există mai multe DEX-uri de succes, inclusiv PancakeSwap pe Binance Smart Chain și Curve și Uniswap pe Ethereum. RavenDex este o altă platformă unică construită pe Cardano Blockchain. Este o bursă încrucișată care funcționează folosind modelul contabil EUTXO cu caracteristici unice, cum ar fi împărțirea lichidității.

Pe lângă aceasta, oferă prima platformă de împrumut și împrumutare de active cripto de pe ecosistemul Cardano care permite contractelor inteligente să depună și să colecteze dobânzi din active folosind un set de reguli predefinite.

Interviul cu Ravendex Core Team

Pentru a afla mai multe despre Ravendex, iată un interviu cu echipa lor:

Î: Câștigați rapid urmăritori pe Twitter într-o perioadă scurtă, care este secretul?

Echipa de bază Ravendex: Știm întotdeauna că creșterea este posibilă atunci când se aplică principiul corect. Am înțeles importanța Twitter și am folosit platforma la maximum.

În primul rând, am colaborat cu promotorii Twitter pentru a-și valorifica publicul. Echipa de marketing a desfășurat, de asemenea, diferite campanii de PR, care au avut ca rezultat peste 15.000 de urmăritori într-o lună.

Î: Care este ideea din spatele identității misterioase a echipei voastre?

Ravendex Core Team: Un proiect poate fi anonim din motive specifice. Cu toate acestea, este fundamental ca investitorii să-și facă cercetările despre orice proiect. Întregul concept al industriei Crypto a fost descentralizat și anonim, iar acum se încearcă să o schimbe în întregime în numele transparenței. Este de râs că unii oameni cred că atunci când un proiect are o echipă anonimă, este un proiect fraudulos.

Î: Din cauza echipei anonime din spatele proiectului dvs., există mai multe FUD-uri despre simbolul Rave pe rețelele sociale. Care este reacția voastră la aceste FUD-uri?

Ravendex Core Team: Dacă ați fost în spațiul criptomonedelor, ați ști că FUD este inevitabil. De exemplu, Bitcoin a fost numit o înșelătorie când a început și mulți oameni au refuzat să-l cumpere.

Astăzi, prețul său se apropie de 100.000 USD și încă mai sunt oameni care cred că este un FUD? Așa că, atunci când auzim despre FUD despre proiectul nostru, nu mă gândesc la ei, deoarece suntem aici pentru a revoluționa industria criptomonedelor.

Î: Există vreo perspectivă cu privire la spre ce se îndreaptă proiectul acum?

Echipa de bază Ravendex: La ce perspectivă vă referiți? Avem totul aranjat pe diferitele noastre platforme. De exemplu, în blogul nostru Medium, veți vedea actualizările noastre tehnice și paginile de documentație, care arată foaia noastră de parcurs.

În plus, pe site-ul nostru, puteți descărca Whitepaper-ul, care conține tot ce trebuie să știți despre proiect și etapele de vânzare.

Î: Am vorbit despre FUD; care este atitudinea lui Ravendex în privința asta?

Echipa de bază Ravendex: Am avut întotdeauna o toleranță zero în ceea ce privește FUD. Fudders au o singură intenție, și anume să dea jos un proiect, indiferent de orice. Este evident că succesul nostru, în ciuda faptului că este anonim, a atras câțiva critici geloși și oameni amărâți care au ratat trenul sau sunt pe partea greșită a străzii. Le dorim bine pentru că Ravendex a crescut exponențial în ciuda acestor atacuri. Dacă lor ne alimentează cu gelozie succesul nostru, așteptăm cu nerăbdare mai multe dintre aceste FUDS.

Vezi aici articolul sursă