Prețurile XRP au fost suprimate din cauza procesului SEC


A fost un an greu pentru Ripple, compania de criptomonede și blockchain se confruntă cu acțiuni legale din partea Comisiei pentru Valori Mobiliare și Schimb din Statele Unite, fapt ce a dus la pierderea multor utilizatori și companii cripto din țară. În ciuda acestor eșecuri, Ripple pare să fie mai popular ca niciodată, cu adresele sale active zilnice atingând recent un nou maxim istoric.

Registrul a crescut volumul adreselor sale active zilnice de la aproximativ 11,3 mii zilnic până la maximul recent de 142,7 mii, o creștere de peste 11 ori a activității în acest timp.

Susă: Santiment

Ripple trece printr-o creștere socială impresionantă

Adresele active ale lui Ripple ajung la un „teritoriu vertiginos” fiind cauzate de „noua dezvoltare promovată și alimentată de partea RippleX a echipei Ripple”, potrivit analistului popular „Crypto Eri”, care a vorbit cu analiștii Santiment într-un podcast recent.

Ea a citat că „Fondul pentru creatori” anunțat recent, de 250 de milioane de dolari, a fost lansat pentru a-i implica pe creatorii NFT la XRP Ledger. În plus, ea a spus că protocolul Songbird lansat pe registrul lui Ripple a fost un alt factor care a contribuit, explicând:

„Motivul pentru care activitatea s-ar corela este pentru că acel blockchain unic folosește registrul XRP… Au existat proiecte cu adevărat de succes care sunt pe protocolul Songbird.”

Eri a făcut, de asemenea, o mențiune specială pentru soluțiile de lichiditate la cerere (ODL) ale Ripple pe care compania le-a folosit pentru a se aventura pe piețele globale, cum ar fi Orientul Mijlociu. În raportul său din trimestrul III, Ripple a remarcat „o creștere și tracțiune semnificativă a ODL”, tranzacțiile ODL crescând cu 130% pe trimestru. Analistul a subliniat același lucru în podcast, remarcând:

„Există o mare creștere cu utilizarea activului ca activ-punte atunci când trece de la fiat la fiat în transferul banilor pe tot globul. Deci, cred că acesta este un semn al creșterii lichidității la cerere.”

Popularitatea Ripple continuă să crească

Conform Santiment, s-a remarcat că creșterea activității Ripple a fost semnificativ mai mare în comparație cu alte active digitale „de top-cap”, chiar dacă token-ul XRP nu a fost imun la volatilitatea pieței, care a tras în jos prețurile. El a spus,

„Acest lucru ar indica un potențial tip de divergență optimistă chiar atunci când acțiunea prețului unei monede începe să scadă, totuși cantitatea de activitate la nivel de rețea și interacțiunea zilnică cu blockchain-ul pare să mențină un impuls ascendent. Acesta ar putea fi un semn pozitiv.”

Sentimentul social pentru XRP a rămas pozitiv cu explozii uriașe de activitate socială observate periodic. Mai degrabă decât acțiunea prețului, acest interes este determinat de valoarea intrinsecă și de cazurile de utilizare ale Ripple, care au sugerat:

„Cred că deținătorul XRP, în general, înțelege că prețul a fost suprimat din cauza procesului SEC, așa că poate că există mult mai multă răbdare decât în ​​mod normal. Cred că elementele de bază stimulează în continuare foarte mult interesul.”

Vezi aici articolul sursă