Prețul minim al CryptoPunks scade sub 100.000 USD


Pe măsură ce piața NFT continuă să scadă, prețul minim al colecției NFT CryptoPunks a scăzut miercuri sub 100.000 USD. Prețul de bază reprezintă prețul celei mai ieftine piese din colecție și reflectă cererea pieței.

Scăderile din piața crypto se reflectă și în lumea NFT

Chart-urile oferite de TheBlock arată că prețul minim pentru colecția NFT, care a fost lansat de Larva Labs în 2017, era de 47 ETH (91.673 USD) la momentul redactării acestui articol. Asta înseamnă că prețul de bază al colecției a scăzut cu peste 50% în ultima lună. Pe 25 aprilie, un NFT CryptoPunks s-a vândut cu minim 186.442 USD, iar acum valorează mai puțin de jumătate din acea sumă.

De asemenea, numărul tranzacțiilor NFT a început să scadă. Pentru săptămâna care a început pe 9 mai, numărul tranzacțiilor a fost de 8,28 milioane de dolari, dar săptămâna următoare a fost de doar 7,45 milioane de dolari. Până acum în această săptămână, au existat tranzacții în valoare de 2,75 milioane de dolari.

O scădere generală

Toate prețurile minime ale colecțiilor NFT au scăzut în luna mai, la fel ca și prețurile criptomonedelor. Prețurile pentru activele digitale sunt în scădere, Bitcoin (BTC) tranzacționându-se sub 30.000 USD și Ethereum (ETH) sub 2.000 USD. Prăbușirea ecosistemului Terra de acum două săptămâni a înrăutățit lucrurile.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro
Vezi aici articolul sursă