Predicție pentru criptomoneda Chainlink în 2022


Chainlink pare să se tranzacționeze în apropierea unui nivel de suport cheie, care a semnalat anterior începutul unui bull run. Dacă istoria se repetă, LINK poate atinge noi maxime istorice.

Chainlink atinge un suport local

Chainlink pare să fie pe cale să înceapă 2022 cu piciorul drept. LINK a scăzut cu peste 55% față de cel mai mare nivel istoric de aproximativ 53 USD din mai 2021, dar pare să se mențină peste un nivel de suport cheie. Un punct de revenire ar putea fi linia de tendință inferioară a unui canal paralel, unde token-ul a fost prins din aprilie 2018.

De atunci, de fiecare dată când Chainlink a scăzut sub limita inferioară a acestei formațiuni tehnice, tendința descendentă a ajuns la epuizare înainte ca prețurile să se întoarcă la marginea de mijloc sau de sus a canalului. LINK este adesea rejectat după acest punct, ceea ce este în concordanță cu caracteristicile unui canal paralel.

Chainlink ar putea avansa la linia de tendință intermediară a canalului atingând nivelul de 67 USD sau poate chiar la linia de tendință superioară de la nivelul de 180 USD dacă mișcarea prețului este similară cu ultimii patru ani.

Sursa: TradingView

Numeroase confluențe care oferă perspectivă

Indicele de putere relativă (RSI) este în prezent în jurul valorii de 48, confirmând perspectiva optimistă. Într-o creștere, acest indicator rămâne în mod normal în intervalul 40-90, zona 40-50 oferind ca suport substanțial.

Revenirea recentă a RSI de la nivelul 42 indică faptul că Chainlink se află încă pe o piață bullish cu mai multe etape de urcat.

Sursa: TradingView

Limita inferioară a canalului paralel de la 17 USD și suportul RSI 42 merită remarcate. Orice întrerupere semnificativă în oricare dintre aceste domenii cheie de interes ar putea contrazice argumentul optimist și poate duce la o inversare bruscă. Într-un astfel de scenariu, Chainlink ar putea scădea sub media sa mobilă pe 200 de săptămâni de 10 USD.Vezi aici articolul sursă