Politica de confidențialitate

[vc_row css=”.vc_custom_1635448556607{padding-top: 40px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Când vizitați Cripto-Știri, sunteți de acord cu conținutul acestei pagini – Politica de confidențialitate

Datele pe care le dobândim prin transmiterea datelor utilizatorului nu vor fi niciodată distribuite, vândute sau transmise către terți și același lucru este menționat și în momentul transmiterii. În prezent, obținem date numai prin abonamentul utilizatorului, prin trimiterea de formulare la pagina noastră „Contact” sau în timp ce comentăm un articol. Informațiile pe care le colectăm includ doar adresa de e-mail și numele.

Informațiile pe care le dobândim prin transmiterea utilizatorului nu vor fi niciodată publicate, comunicate, vândute, împrumutate sau dezvăluite unor terți în niciun fel; va fi folosit doar pentru a comunica cu utilizatorul cu privire la întrebările de abonare sau formulare ale acestuia.

În viitor, vom folosi și datele personale care au fost obținute pentru analiza statistică și analiza cititorilor site-ului web, pentru a optimiza mai bine conținutul pentru utilizator. Când ar fi obținute astfel de date, utilizatorul va înțelege clar motivul din spatele acestui lucru înainte de a-și trimite datele.

Dacă vreun utilizator dorește să se dezaboneze, el/ea o poate face oricând. Dacă aveți probleme la dezabonare, vă rugăm să ne contactați prin detaliile menționate în pagina „Contact”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”35px”][vc_column_text]

ÎN CE SĂ INVESTEȘTI?

Abonează-te la newsletter-ul nostru

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″]    [/vc_column][/vc_row]