Planul lui Do Kwon de a renaște blockchain-ul Terra a fost aprobat


Planul lui Do Kwon de a relansa blockchain-ul Terra și de a face token-uri LUNA 2.0 a fost aprobat de consiliul de administrație. După prăbușirea bruscă a monedei stabile algoritmice TerraUSD (UST), compania a hotărât crearea unui nou blockchain care va arunca în piață token-uri proporțional cu numărul de persoane afectate.

Propunerea lui Do Kwon acceptată de majoritate

În total, 65,5% din totalul voturilor au susținut propunerea lui Kwon. Doar 13,2% care s-au opus fork-ului au votat „nu cu îndârjire”. Puțin peste 20% din voturi au decis să se abțină.

După ce Terra a căzut, Do Kwon, CEO-ul Terraform Labs, a sugerat să înființeze o nouă rețea (descriind-o inițial drept un hard fork înainte de a fi corectată de Terraform Labs). Noua versiune a blockchain-ului se va numi Terra, în timp ce versiunea veche se va numi Terra Classic.

Pe baza informațiilor din propunere, Terra 2.0 este programată să fie disponibilă pe rețeaua principală vineri. După această lansare, veți putea tranzacționa token-uri LUNA 2.0. Un anumit procent din aceste token-uri vor fi oferite gratuit persoanelor care au deja o miză în rețea. Multe dintre token-uri vor trebui câștigate în timp.

Lipsa unui stablecoin în noul ecosistem

Conform planului noului proiect, se pare că token-ul UST, care a fost motivul inițial al căderii blockchain-ului Terra, nu va face parte din noul blockchain.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro


Vezi aici articolul sursă