Petiția de listare SHIBA pe Robinhood depășește 250.000 de semnături

O petiție a grupului de criptomonede Shiba Inu, care solicită 300.000 de semnături din partea susținătorilor pentru a convinge exchange-ul Robinhood să listeze simbolul SHIB, este pe cale să devină una dintre petițiile de top semnate pe Change.org după ce a primit 253.763 de semnături.

Petiția, care a fost postată de Tristan Luke pe 10 mai anul acesta, este una dintre numeroasele puncte de desfășurare utilizate de grup pentru a face lobby pentru listări pe exchange-uri mari și adăugare ca metodă de plată în magazinele online. Având în vedere sprijinul masiv al petiției actuale, comunitatea SHIB fie aproape de a convinge exchange-ul Robinhood să listeze moneda. Dacă va avea succes, listarea va marca încă un progres masiv pentru token. Chiar luna trecută, comunitatea Shiba Inu a văzut listarea pe Coinbase a token-ului SHIB printr-o altă petiție care a văzut 41.406 de susținători semnând.

Importanța listării pe exchange-uri mari

După anunțul listării pe Coinbase, comunitatea a văzut tranzacționate volume masive de SHIB. Înainte de listare, volumul de tranzacționare pe 24 de ore era de abia 0,5 miliarde de dolari, dar acum este în medie un volum de tranzacționare pe 24 de ore de 2 miliarde de dolari zilnic, conform datelor CoinMarketCap. Aceleași date arată că prețul SHIB a crescut cu peste 200% de luna trecută. Shiba Inu, care este considerat a fi un Dogecoin

Continuă să citești știrea pe www.LumeaCrypto.ro