Peste 34.000 de Bitcoin s-au mutat de pe exchange-uri într-o zi


Compania de analiză în blockchain, Santiment, estimează că 34.723 BTC au ieșit de pe exchange-uri pe 30 septembrie, fiind cel mai mare outflow din ultimele trei luni și a patra cea mai mare mișcare a Bitcoin-ului din 2022.

Acesta rămâne un indicator potențial optimist pentru activul principal din lista de criptomonede, deoarece Santiment sugerează că indicatorul poate arăta optimismul comercianților îndreptat către al patrulea trimestru. Se observă că ultima dată când un număr atât de mare de BTC a ieșit din exchange-uri a fost pe 17 iunie, după care prețurile au crescut cu peste 22% în săptămânile următoare.

CryptoQuant confirmă datele din blockchain

În cel mai recent raport al său, firma de analiză a datelor în blockchain, CryptoQuant, dezvăluie că rezervele de schimb au scăzut cu peste 60.000 BTC în ultimele trei zile. Se afirmă că acesta este cel mai mare număr din ultimele luni și poate indica o revigorare a cererii de pe piață după luni întregi în care prețul a scăzut.

În timp ce ieșirile din exchange-uri rămân pozitive, o mai mică ofertă pe exchange-uri poate indica o reducere a presiunii de vânzare a jucătorilor de pe piață.

La momentul scrierii articolului, Bitcoin se tranzacționează la 19.161 USD. După performanța dezamăgitoare a prețurilor din septembrie, sentimentul comercianților rămâne scăzut, ceea ce poate fi un alt indicator optimist.

Ali, un expert în crypto, a vorbit despre acest lucru făcând referire la datele Santiment: „Sentimentul pieței în ceea ce privește Bitcoin rămâne nefavorabil. Datele sociale de la santiment feed prezintă un scor de sentiment ponderat de -0,33, iar discuțiile pe rețelele sociale despre BTC sunt mult sub 20%, arătând că interesul pentru BTC a scăzut”.

T4 a fost istoric cel mai bun trimestru pentru Bitcoin

Bitcoin (BTC) nu a reușit să mențină nivelul de 20.000 USD la sfârșitul lunii septembrie, închizând luna în jurul valorii de 19.425 USD. Bitcoin nu a reușit să arate momentan niciun câștig în octombrie, prețurile scăzând cu 1,64%, după ce au scăzut cu 3,16% în luna septembrie.

Will Clemente, expert în crypto, discută despre al patrulea trimestru favorabil din punct de vedere istoric al Bitcoin. „Cu o rentabilitate trimestrială medie de +103,9%, Q4 a fost istoric cel mai profitabil trimestru al Bitcoin. Octombrie și noiembrie au produs cele mai mari randamente medii, la 24% și, respectiv, 58%. Are sezonalitatea vreun rol? Să vedem.”

Având în vedere toate datele mai sus menționate, rămâne de văzut dacă istoria se va repeta.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.roVezi aici articolul sursă