Odată ce SHIB recâștigă 0.00003 USD, poate ajunge la un nou ATH

Se pare că comunitatea SHIB are un nou membru puternic: politicianul american Shannon Bray.

Politicianul din partidul libertarian promovează SHIB

Candidatul pentru Senatul SUA 2022, Shannon Bray a publicat un tweet despre criptomoneda meme Shiba Inu, spunând că, odată ce recuperează zona de 0,00003 USD, poate atinge un nou maxim istoric la scurt timp după aceea, cu o rezistență redusă.

Bray a îndemnat armata SHIB să „facă zgomot” pentru a conduce moneda să închidă vineri o lumânare verde cu o creștere de peste 20%.

Bray este un candidat la Senat din Partidul Libertarian. A lucrat în sferele dezvoltării de software, securității informațiilor și managementului.

Un alt influencer care pune pe Twitter poza Shiba Inu

Elon Musk nu este singurul crypto influencer căruia îi place să trimită poze cu câini Shiba Inu pe Twitter. David Gokhshtein a urmat acum exemplul lui Musk, postând o fotografie a rasei de câini care a inspirat primul Dogecoin și apoi SHIB și FLOKI.

Gokhshtein a deținut Dogecoin și a postat recent pe Twitter că a intrat și în SHIB și FLOKI.

Va ajunge SHIB la 0,01 USD în curând?

Recent, SHIB a fost listat de rivalul aplicației Robinhood, Public, iar acum este acceptat de agenția imobiliară Candoli Propiedades cu sediul în Argentina. În plus, moneda a fost adăugată de două schimburi criptografice – ZebPay, cu sediul în India, și BtcTurk din Turcia, ambele cele mai vechi și mai mari platforme din țările lor.

Comunitatea se așteaptă ca aplicația Robinhood să listeze și SHIB într-una dintre aceste zile, sperând că va împinge prețul până la 0,01 USD.

Vezi aici articolul sursă