O balenă Bitcoin cumpără BTC în valoare de 375m USD în doar 11 zile


A treia balenă Bitcoin ca mărime a înregistrat un record de achiziții. În doar două săptămâni, una dintre cele mai mari balene BTC a acumulat peste 6.600 de monede, deoarece prețul activului a scăzut cu peste 10% în același interval de timp.

Balenele influențează Bitcoin

Vânzările și achizițiile acestei balene tind să aibă loc atunci când prețul activului s-a apreciat semnificativ într-o perioadă scurtă de timp și invers. În ultimele săptămâni, totuși, entitatea s-a concentrat doar pe acumulare, potrivit CryptoQuant.

Începând cu 12 noiembrie, entitatea a făcut opt ​​achiziții consecutive, deoarece prețul Bitcoin era în scădere. Prima, în valoare de 1.123 BTC, a survenit la puțin peste 64.000 USD, în timp ce ultima – de ieri, a fost la un preț de 57.400 USD și era pentru 616 BTC.

Sume impresionante deținute de entități

În total, balena a acumulat 6.665 de monede în mai puțin de două săptămâni. Din perspectiva dolarului american, această sumă este de aproximativ 375 milioane USD în prețurile actuale.
Potrivit VentureFounder, această balenă are acum cel mai mare sold din portofel din ultimele patru luni, atunci când achiziționa la prețuri în jur de 30.000 de dolari.

Vezi aici articolul sursă