NFT-urile TipsyApes au fost vândute foarte rapid în mai puțin de 24 de ore

Colecția de NFT-uri TipsyApes creată de TipsyLabs s-a vândut în mai puțin de 24 de ore, un record pentru o colecție românească. Transformând imaginea industriei cripto în bine, Tipsy este proiectul ambițios care și-a propus să revoluționeze industria de entertainment pentru adulți. Cele 10 NFT-uri ale acestei ediții lansate pe data de 20 noiembrie au fost vândute ca pâinea caldă pe OpenSea la un preț foarte ofertant de numai 0,12 ETH. Doi dintre cei zece speculanți, au repus două dintre NFT-uri la revânzare la un preț de 1,2 ETH și 1,5 ETH, pentru un profit rapid și sigur.

Colecția de NFT-uri Founders Edition a TipsyLabs și ea la mare căutare

Când vorbim de NFT-uri este deja de la sine înțeles că hype-ul din jurul subiectului a făcut ca ele să fie privite ca și active foarte importante care pot aduce câștiguri uriașe. Ei bine, colecția de NFT-uri Founders Edition a TipsyLabs este cu adevărat specială. La un preț pe măsură de nu mai puțin de 10 ETH fiecare, a fost vândut deja unul, iar alte 3 au fost câștigate la o tombolă la care au participat investitorii din presale-ul token-ului Tipsy. Astfel mai sunt disponibile doar 7 NFT-uri.

De ce sunt speciale NFT-urile din colecția FE? Simplu, deținerea unui astfel de NFT va aduce avantaje utilizatorilor din metaverse-ul TipsyWorld, precum evitarea taxelor de orice fel în întregul ecosistem și exclusivitate la vânzările de terenuri în lumea virtuală. Multe jocuri și aplicații pot fi accesate direct din TipsyWorld metaverse.

NFT-urile din colecția Founders Edition a TipsyLabs

Odată cu lansarea metaverse-ului TipsyWorld, tranzacționarea NFT-urilor va fi foarte ușoară, iar în TipsyWorld, utilizatorii vor putea stoca și afișa NFT-urile pentru ca toată lumea să le vadă.

TipsyWorld va reprezenta un alt mare salt în tehnologie pentru industrie, și toate acestea sunt posibile datorită adulților care vor să se distreze. Vă puteți asigura că vă veți obține avatarul cât mai curând posibil, alăturându-vă comunității Tipsy și rămânând la curent cu noutățile.

Viitorul sună bine pentru Tipsy

Pentru a-și spori platforma și lansarea token-ului, Tipsy va găzdui câteva evenimente importante în următoarele săptămâni. Unul foarte important este viitoarea vânzare de terenuri virtuale, în care utilizatorii pot cumpăra loturi de teren din ecosistemul TipsyWorld. Achiziționarea terenului în TipsyWorld este posibilă numai cu token-ul Tipsy. Astfel de pachete digitale le vor aduce proprietarilor lor un flux pasiv de venituri în viitor, deoarece a avea un loc de cazare este necesar pentru ca utilizatorii să aibă acces la majoritatea funcțiilor din TipsyWorld. Mai mult decât atât, echipa Tipsy este încântată să anunțe listarea iminentă a token-ului Tipsy pe un exchange centralizat.

Cu combinația fascinantă Tipsy de tehnologii de ultimă oră și interacțiune umană într-un metaverse, este clar că divertismentul nu va mai fi niciodată la fel. Pentru a rămâne la curent cu toate actualizările celor de la TipsyLabs, puteți accesa comunitatea Tipsy pe telegramwebsitetwitter și YouTube.

Mic Sneak Peak din metaverse-ul TipsyWorld.

Vezi aici articolul sursă