Minarea de criptomonede tot mai accesibilă prin proiectul EDAC


În spațiul cripto, un nou token numit EDAC a început să fie din ce în ce mai vizibil și să atragă noi investitori în fiecare zi.

Începând simplu, EDAC este un proiect care a fost lansat pe platforma Pink Sale în data de 28.02.22, fără alte vânzări private sau investitori privați.

Într-adevar rețeaua Ethereum (ERC20) are comisioane de tranzacție destul de elevate și de aceea s-a optat pentru BSC (BEP20) după ce, cei din echipa EDAC COIN , au ascultat cererile multor mici investitori care au participat la evenimentul Cryptoland din Madrid, făcând astfel posibil ca și micii investitori să participe la  acest proiect.

Un început promițător

După cele 4 zile de Fair Launch pe platforma Pink Sale , proiectul a strâns o cantitate de  780 BNB trecând peste Soft Cap-ul de 100 BNB PancakeSwap. Toți investitori au primit aceeași rație în funcție de investiția fiecăruia din totalul sumei acumulate (1BNB=13K EDAC).

Conceptul token-ului este foarte simplu, echipa EDAC COIN închiriază echipamente de minat pe o perioada de 4 ani ce generează un Income constant, iar din acest Income, 50% este folosit în cumpărarea monedei EDAC iar restul de 50%  este folosit pentru menținerea și achitarea tuturor utilităților pentru bună funcționare a acestora.

Pe data de 05.03.22 token-ul a fost lansat în PancakeSwap pentru a putea fi tranzacționat. Din suma acumulată pe platforma Pinksale, 60% din valoare a fost alocată pool-ului iar restul de 40% pentru a achita și a pune în funcțiune echipamentele de minat în valoarea sumei respective.

Cei 40% au acoperit doar o capacitate de 2Gh pentru a porni proiectul. În ciuda acestei sume de pornire, echipa EDAC a decis să plătească o capacitate mai mare de GHs din bugetul personal pentru a livra mai mult comunități lor decât a promis inițial, pornind cu o putere de 8,6Gh fiind de 4x peste capacitatea promisă de aceștia.

Token-ul EDAC în situația actuală

În ciuda faptului că perioada această a fost destul de dură pentru graficele din spațiul Crypto, token-ul EDAC a reușit să se țină destul de eroic la o valoare cât mai constantă linear. Toți holderii care dețin peste 100k EDAC COIN au primit zilnic recompense în BTCB.

După o perioada de 5 zile de transparență, unde toți investitori au avut acces la platforma de minare pentru a urmări procesul și incomeul dispozitivelor, EDAC a adus comunității pe lângă transparența proiectului și o multitudine de anunțuri publicitare pe diferite website-uri și o succesiune de AMA-uri, în data de 11.03.22  punându-se pe grafic și rămânând în top Trading criptomonede de pe platforma  CoinMarketCap.

Mișcarea tokenu-lui  EDAC începe să atragă din ce în ce mai mulți investitori punând proiectul într-o continuă creștere influențând ca obiectivele ce au fost setate pentru proiect pentru o perioada îndelungată, să ajungă la realitate într-o perioada mult mai scurtă decât cea preconizată de către echipă.Vezi aici articolul sursă