Media accesărilor blockchain-ului Cardano atinge cel mai înalt nivel din..


Blockchain-ul Cardano a suferit mai multe modificări semnificative, cum ar fi lansarea capacității de contract inteligent, care a crescut activitatea în rețea, rezultând în mai mulți indicatori care înregistrează creșterea.

Pe fondul creșterii recente, media accesărilor blockchain-ului Cardano din 7 ianuarie 2021, a atins 69,85%, cea mai mare cifră din noiembrie 2021, atunci când a atins 76,28%.

Media accesărilor blockchain-ului Cardano.

Încărcarea blockchain-ului se referă la utilizarea blocurilor Cardano. În prezent, un bloc Cardano complet este setat la 73 kb, unde un scor de 100% indică faptul că blocurile sunt pline, în timp ce 0% arată că blocurile sunt goale.

În special, creșterea accesărilor blockchain-ului vine după ce Cardano a anunțat că va crește dimensiunea blocului cu 12,5% pentru a face loc pentru traficului așteptat în rețea. Creșterea traficului a provenit în principal din evoluții precum lansarea contractului inteligent în septembrie, de unde și nevoia de a fi mai scalabil.

În plus, funcționalitatea contractului inteligent a determinat dezvoltatorii să utilizeze rețeaua pentru a implementa aplicații descentralizate care se traduc prin accesarea blocului în creștere.

Creștere miraculoasă pentru Cardano

În același timp, creșterea dimensiunii blockchain-ului a permis în mod direct mai multe tranzacții pe bloc, traducându-se în mai multe tranzacții pe secundă, debit mai mare de date și mai multă capacitate pentru consumatori.

Creșterea activității blockchain-ului Cardano se datorează numărului de portofele ce a crescut cu peste 1.200% de la 190.000 la 2,5 milioane de portofele la 24 decembrie 2021.

În general, blockchain-ul Cardano a evoluat semnificativ. În plus, vineri, 7 ianuarie, platforma a actualizat și nodul de bază al Cardano care urmărește să îmbunătățească performanța.

Prețul Cardano în scădere

Dezvoltarea continuă a blockchain-ului Cardano urmărește să crească gradul de utilizare a rețelei în rândul maselor. În consecință, se așteaptă ca adoptarea să aibă un impact pozitiv asupra token-ului nativ ADA al rețelei.

În prima săptămână a anului 2022, token-ul s-a corectat cu aproximativ 6% pentru a se tranzacționa la 1,22 USD până la momentul scrierii.

Graficul prețului Cardano pe 7 zile. Sursa: CoinMarketCap

De remarcat este faptul că volatilitatea generală a pieței crypto a afectat token-ul. Cu toate acestea, pe măsură ce Cardano continuă să evolueze către descentralizare completă, valoarea token-ului va crește.Vezi aici articolul sursă