Matic a fost ales pentru programul Disney Accelerator


Potrivit unui comunicat de presă, The Walt Disney Company a ales Polygon (Matic) pentru a participa la programul său de accelerare.

Polygon va participa la ShowCase

Anul acesta, Polygon va fi una dintre cele șase companii care vor participa la programul de accelerare al Disney.

Disney va oferi asistență din partea echipei sale de conducere și va oferi un mentor ca parte a acestei inițiative. Fiecare participant va participa, de asemenea, la Walt Disney Studios ShowCase din Burbank, California.

Directorul executiv al Polygon Studios, Ryan Watt, a remarcat că Polygon a fost „singurul blockchain selectat” pentru a participa la experiment. El a spus că acest lucru „spune multe despre munca depusă la Polygon și despre viitorul companiei noastre”.

Pe lângă faptul că este singurul blockchain ales, Polygon este în sine un proiect major de blockchain. Tokenul MATIC al companiei este acum a optsprezecea cea mai mare criptomonedă de pe piață, cu o capitalizare de piață de 4,61 miliarde USD.

Disney nu a precizat de ce este interesat de Polygon, dar a atras atenția asupra capabilităților Web3 ale companiei, ceea ce sugerează că Polygon poate combina tranzacțiile cu Bitcoin cu aplicații online.

Alți doi participanți acordă atenție NFT-urilor

Au fost alese și alte două companii legate de blockchain. Flickplay, o platformă de rețea socială pentru NFT video și Lockerverse, un site de comerț electronic online cu aplicații de mărci comerciale legate de NFT, vor participa, de asemenea, la accelerator.

Disney este evident interesată de NFT, în ciuda lipsei de dovezi că eforturile lor vor avea ca rezultat un parteneriat permanent. Din 2021, firma a lansat multe linii de NFT-uri în colaborare cu piața de colecție digitale Veve.

În plus, fostul CEO Disney, Bob Iger, a declarat că NFT-urile oferă un potențial „excepțional” pentru Disney datorită portofoliului său vast de proprietate intelectuală.

În timp ce participanții enumerați mai sus sunt interesați de blockchain și NFT, celelalte trei companii sunt active în tehnologiile „metaverse” într-un sens mai larg.

Accentul acestor trei companii, Red 6, Obsess și Inworld, este pus pe realitatea augmentată și pe inteligența artificială.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro
Vezi aici articolul sursă