Mamele îmbrățișează criptomonedele pentru a-și ajuta familiile


Pe măsură ce planeta se apropie de peisajul digital, mamele apelează din ce în ce mai mult la criptomonede.

Mamele și metaverse-ul

Mamele se aruncă în sectorul cripto în încercarea de a se educa despre peisajul digital, potrivit unei investigații NBC News. În urma anunțului făcut de Facebook din octombrie despre concentrarea sa pe metaverse, Sarah Monson a fost încurajată să învețe despre criptomonede și NFT-uri.

Monson a spus că dorește să fie pregătită pentru metaverse și să-și ajute fiica de 6 ani să navigheze în universul digital din ce în ce mai complex atunci când a vorbit la conferința NFT LA de la începutul lunii aprilie. Drept urmare, ea a început să studieze tehnologiile legate de metaverse, cum ar fi NFT-urile și criptomonede.

Ea a explicat,

„Ideea mea a fost că vreau să mă educ. Am locuit în Seattle în timpul bulei internetului și nu aveam voce sau putere să fac ceva.”

Echilibrare a balanței dintre sexe

Potrivit sondajului, un număr tot mai mare de femei încep să investească în criptomonede, care a fost dominată anterior de investitori de sex masculin mai tineri.

Majoritatea investitorilor-mame intervievate de NBC News au spus că sunt interesate de criptomonede văzând în ele o modalitate de a „schimba semnificativ” stabilitatea financiară a familiei lor. Unele dintre mame au spus că au simțit că perspectiva lor este în contrast puternic cu „crypto bros”, care au dominat peisajul în ultimii câțiva ani.

Fondatorul Black Women Blockchain Council, Olayinka Odeniran, le-a informat:

„În timp ce, din ce în ce mai mulți părinți intră în acest spațiu, avem o gândire diferită. Abordarea noastră este diferită de băieții sau fetele singure care sunt aici doar pentru a investi. Suntem aici cu adevărat pentru că vrem să lăsăm ceva familiei noastre și vrem ca ei să poată participa în spațiul nostru.”Vezi aici articolul sursă