LeBron James și Crypto.com fac echipă pentru a promova educația block…


Proiectul educațional al lui LeBron James intenționează să asiste 1.600 de studenți din orașul său natal. Cu toate acestea, relația nu pare să fie populară printre utilizatorii Crypto.com.

Blockchain, viitorul educației

LeBron James, de patru ori campion NBA și atacant pentru Los Angeles Lakers, a declarat vineri că va colabora cu exchange-ul digital Crypto.com pentru a stimula inițiativele de dezvoltare educațională și profesională axate pe Web3. Potrivit Akron Beacon Journal, cooperarea va permite a 1.600 de școlari din orașul natal al lui LeBron James, Akron, Ohio, să învețe despre tehnologia care stă la baza criptomonedelor și despre modul în care aceasta le poate îmbunătăți viitoarele căi de muncă.

„Economia noastră, sportul și divertismentul, lumea artei și modul în care interacționăm unul cu celălalt sunt toate transformate de tehnologia blockchain. Vreau să mă asigur că alte comunități ca și a mea nu sunt lăsate în urmă”, a spus James.

În cadrul atelierelor virtuale și în persoană cu profesioniști de la Crypto.com, studenții vor afla despre numeroasele oportunități accesibile în zonă. Următoarele sunt declarații făcute de Kris Marszalek, co-fondator și CEO al Crypto.com:

„Nu am putea fi mai mândri să ne alăturăm LJFF [LeBron James Family Foundation] pentru a oferi oportunități de creștere a dezvoltării educaționale și a forței de muncă, oferind în același timp instrumentele și accesul care vor da putere următoarei generații să construiască un viitor mai bun și mai incluziv.”

Crypto.com intră în top 5

Cu un volum zilnic de tranzacționare de 3 miliarde de dolari, Crypto.com este acum al 5-lea cel mai mare exchange. Are o bază de clienți de peste zece milioane de oameni. Cu toate acestea, nu toată lumea a fost mulțumită de noua funcție. Unii oameni cred că corporația ar fi trebuit să se concentreze mai mult pe îmbunătățirea experienței consumatorului decât să investească în astfel de colaborări.

Vezi aici articolul sursă