Lamborghini poate fi achitat cu Shiba Inu în Las Vegas


Vegas Auto Gallery, un dealer auto de lux din Las Vegas, a adăugat Shiba Inu la lista sa de opțiuni de plată disponibile în criptomonede, conform anunțului companiei de sâmbătă.

Unul din cel mai mare showroom din Las Vegas

Lansat de veteranii din industrie Nick Dossa și Ed Ghaben în 2018,  Vegas Auto Gallery se mândrește cu o flotă impresionantă de mașini de ultimă generație. Showroom-ul are o gamă largă de mărci, inclusiv Lamborghini, Aston Martin, Rolls-Royce și Bentley.

În decembrie anul trecut, Dossa a dezvăluit că achizițiile făcute cu Bitcoin au reprezentat până la 5% din veniturile totale ale distribuitorului.

Tranzacțiile cu criptomonede sunt convertite automat în dolari prin intermediul procesorului de cripto plăți BitPay, motiv pentru care Vegas Auto Gallery nu se confruntă cu niciun risc legat de volatilitatea ridicată a prețurilor.

Shiba Inu câștigă teren din ce în ce mai mult

Shiba Inu, care inițial a fost identificat drept o imitație a Dogecoin, a câștigat o popularitate semnificativă în rândul comercianților de curând.

Spre exemplu, marele retailer de electronice Newegg a sugerat că ar putea adăuga moneda meme ca opțiune de plată vineri.

La începutul acestei săptămâni, șeful AMC, Adam Aron, a anunțat că BitPay a fost de acord să accepte Shiba Inu. Așa cum a raportat LumeaCrypto, cel mai mare cinema din lume ar putea adăuga SHIB la selecția sa de criptomonede disponibile în două luni de acum înainte.

Criptomoneda bazată pe Ethereum câștigă avânt și cu comercianții mai mici. Un bistro din Paris a făcut furori după ce a activat plățile Shiba Inu la sfârșitul lunii octombrie.

Vezi aici articolul sursă