Keanu Reeves deține criptomonede conform declarațiilor dintr-un interviu


Keanu Reeves a investit în criptomonede

Întrebat de The Verge dacă este „personal interesat de criptomonede”, actorul a spus că „un prieten de-al lui i-a cumpărat câteva pentru el în urmă cu ceva timp” și că nu a făcut nimic cu ele pentru că „nu a fost nevoit”.

„Asta este ceea ce se numește HODLing, care pur și simplu presupune ținerea de criptomonede”, a spus intervievatorul Alex Heath către Reeves. „Da”, a spus Reeves, „Fac puțin HODL”.

Ce criptomonede deține mai exact actorul rămâne un mister în acest moment.

Reeves și co-starul Carrie-Anne Moss au fost intervievați pentru promovarea „The Matrix Resurrections”, cel mai nou episod din seria „Matrix”. Ca parte a discuției lor despre film, cei doi au răspuns la întrebări despre criptomonede, metaverse, un joc video „Matrix” și NFT-uri și chiar viitorul pornografiei în realitate virtuală.

Compania de producție de la Hollywood Warner Bros Pictures a fost activă în domeniul criptomonedelor, emițând o serie de 100.000 de token-uri nefungibile (NFT) pentru a promova lansarea filmului în noiembrie, potrivit unui raport al Bloomberg. NFT-urile au fost sub forma mai multor avatare cu tematică Matrix, iar fiecare token a fost vândut cu 50 USD. Fiecare NFT a oferit deținătorilor săi opțiunea de a lua fie o pastilă roșie, fie o pastilă albastră, simulând una dintre cele mai emblematice secvențe ale filmului.

Opinia lui Reeves referitoare la NFT-uri

În timpul conversației, Reeves a arătat suspiciune în ceea ce privește tranzacțiile cu NFT-uri.

Când a fost întrebat ce părere are despre „arta digitală” și „lucrurile care nu pot fi replicate”, actorul a răspuns spunând „lucruri care sunt ușor de reprodus”, ceea ce a stârnit un chicot din partea publicului.

Vezi aici articolul sursă