Inteligența artificială – O bula sau un trend de viitor? #ai – Interviu cu Dr. Hardy F. SchloerLink catre eveniment

Master Communications


10 % reducere daca folosesti codul TIEPAC la rubrica info

Despre Hardy F. Schloer:
Dr. Hardy F. Schloer, un consultant de strategie de origine germană, IT arhitect de sistem, analist informațional și om de științe sociale, a fost fostul CTO al RavenPack International și Prisma Analytics, și este directorul general al Schloer Consulting Group, concentrându-se în primul rând pe analiza geopolitică și macroeconomică, detectarea predictivă a riscului asimetric și a amenințărilor, în timp real analiza socială și media și dezvoltarea politicii globale și strategii pentru clienți publici și privați. El este, de asemenea, creditat cu invenții cheie în Cloud Computing încă din 1999 și
platforma revoluționară de inteligență artificială cognitivă C+8.

Abonează-te la canalul meu și apasă clopoțelul de notificări pentru a fi la curent cu analizele viitoare, podcastul InBrain, precum și alte inregistrări educaționale.
Daca vrei să inveți cum se tranzacționează divergențele, iți poți arăta interesul preinregistrandu-te la workshopul pe care il voi lansa in curand. Nu te obliga la nimic iar eu te voi anunta in momentul in care este disponibil online. Poți face asta aici –
https://itrade-hub.com/modul-divergente/

Poți să incepi tranzacționarea automată cu ajutorul cursului ALGOTRADE

Curs Tranzactionare Algoritmica – Algotrade

In planul de tranzacționare folosesc strategii multiple potrivite atat pentru incepători cât și pentru cei avansați in trading dar si pentru tipuri diferite de instrumente financiare: actiuni (stocks), ETF-uri, forex (valute). marfuri (commodities), crypto.
Recomandari:
Invața tehnici eficiente de gestionare a riscului care iți pot proteja capitalul și pot micsora raportul risc-profit. In trading, nu este vorba doar de a face tranzacții profitabile, ci de a te susține și de a iți crește portofoliul pe termen lung.
Intotdeauna ia in considerare și analiza fundamentală ca factor de decizie.
Rămâi conectat cu dinamica pieței: piețele financiare evoluează constant, iar informarea este esențială pentru a lua decizii în timp util.
Factorul determinat este cel psihologic așa că iți recomand să asculți podcastul InBrain, care tratează biasurile emoționale și cognitive in trading și investiții.
Disclaimer:
Acest video nu este o recomandare de tranzacționare. Fiecare trader ar trebui să își efectueze propria analiză bazată pe propriul sistem. Tranzacționarea implică riscuri, iar performanța trecută nu garantează rezultatele viitoare. Peste 85% dintre traderi pierd bani.

Urmarește-mă și pe alte canale
Instagram – https://www.instagram.com/mihai.tiepac/
Facebook – https://www.facebook.com/iTradeHubcom
Twitter – https://twitter.com/tiepac
LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/tiepac/
TikTok – https://www.tiktok.com/@mihai.tiepac

#HardyFSchloer
#ai
#analizatehnica
#divergenta
#itradehub
#technicalanalysis

Vezi aici sursa pe Youtube