Experții Bitcoin prevăd o scădere suplimentară a prețurilor pe măsură ce…


Vineri, Bitcoin (BTC) a întâmpinat rezistență de peste 37.500 USD, pe măsură ce au crescut speculațiile că a început un nou declin.

Sursă: TradingView

Așteptările pentru finanțare sunt în scădere

Conform datelor TradingView, prețul Bitcoin s-a oprit la 37.500 USD în noaptea dinspre vineri.

BTC/USD a revenit de la o scădere sub 35.500 USD după comentariile Rezervei Federale din SUA, dar nu a putut să atingă maximele anterioare.

Acum, cu ratele de finanțare care continuă în teritoriu negativ, se părea că piața se aștepta la o altă investigație a zonei mai aproape de suportul de 30.000 USD.

FED continuă să influențeze Bitcoin

Potrivit unui raport al firmei de analiză criptografică Delph Digital, „finanțarea a devenit și mai negativă după FOMC, deoarece investitorii erau îngrijorați de jurământul lui Powell de a lupta împotriva inflației”.

„În general, se pare că piața crede că Bitcoin va câștiga un nivel mai mic de 34.000 USD acum că a atins acel nivel”.

Graficul ratelor de finanțare Bitcoin. Sursă: Coinglass

În timp ce ratele scăzute de finanțare alimentează o „strângere” a investitorilor pe termen scurt, vestea că guvernul SUA pregătea un ordin executiv privind criptomoneda a provocat sentimente mixte.

După o dezbatere despre impactul mining-ului asupra mediului, ar putea exista o mulțime de schimbări pe frontul de reglementare. Acest lucru este similar cu modul în care un proiect de lege a Congresului a trecut anul trecut printr-un proces lung din cauza modului în care a fost impozitat.

Văzând intervalele scurte de timp neapetisante, analiștii plini de speranță s-au uitat la modul în care s-au comportat investitorii pentru a-și obține ideile.

Săptămâna aceasta, un cont popular de Twitter numit Material Scientist, care produce un instrument de analiză în lanț numit Material Indicators, a înregistrat o creștere a achizițiilor pe termen lung de către o persoană sau un grup.

Bollinger adaugă Ethereum ca soluție „de încercat”

Altcoins s-au mișcat în aceeași direcție ca Bitcoin în cele 24 de ore dinainte de vineri. Nu au fost mari schimbări în nicio direcție.

Ethereum (ETH) s-a tranzacționat cu 1,1% mai mult, deoarece semnele au început să se întoarcă în favoarea sa ca investiție la nivelurile actuale.

Dacă ești un trader precum John Bollinger, care a venit cu indicatorul Bollinger Bands, trebuie să începi să câștigi bani cu Ethereum.

„Am cumpărat o cantitate mică de ETH/USD, un post de probă, aseară. Am stabilit o limită mică, mică pentru crypto, dar nu am vrut să-mi pierd toți banii deodată”.

„Nu sunt sigur dacă acesta este un schimb bun sau dacă este prea devreme”.

Cu toate acestea, alții au fost cu siguranță mai puțin entuziasmați de altcoins în general. Pe fondul unei previziuni conform căreia dominația pe piața Bitcoin s-ar putea datora unei reveniri mai ample, limitându-le capacitățile.

Graficul dominației Bitcoin. Sursă: TradingView

Vezi aici articolul sursă