Exchange-ul crypto fondat de fostul Senior Executiv al MS listează $SHIB


La o zi după ce criptomoneda bazată pe meme Shiba Inu ($SHIB) a fost listată pe exchange-ul sud-coreean Coinhako, o bursă de criptomonede prestigioasă și populară fondată de un fost director senior la Morgan Stanley a oferit câteva știri care erau o plăcere pentru urechile $SHIB HODLers.

Ce este Shiba Inu ?

Shiba Token ($SHIB), tokenul nativ al proiectului cripto Shiba Inu, bazat pe meme, alimentat de Ethereum, 100% condus de comunitate.

Iată cum a descris Coinbase criptomoneda bazată pe meme-câine într-o postare pe blog pe 15 iunie, când a anunțat că SHIB va fi listat pe Coinbase Pro, platforma sa de tranzacționare pentru comercianții experimentați și profesioniști:

„Shiba Inu (SHIB) este un simbol care aspiră să fie o alternativă bazată pe Ethereum la Dogecoin (DOGE), popularul memecoin. Spre deosebire de Bitcoin, care este conceput să fie rar, SHIB este în mod intenționat abundent – cu o aprovizionare circulantă de un cvadrilion. Ecosistemul Shiba Inu Token sprijină proiecte precum un incubator de artă NFT și dezvoltarea unui schimb descentralizat numit Shibaswap.”

O scurtă istorie a Phemex

Pe 4 decembrie 2019, Jack Tao, care a lucrat ca inginer software la Morgan Stanley timp de 11 ani, între august 2008 și iulie 2019, a anunțat lansarea oficială a exchange-ului de criptomonede Phemex.

Tao „a adunat o echipă de peste 30 de dezvoltatori seniori, incluzând opt foști directori din echipele de infrastructură de aplicații ale Morgan Stanley și BES”.

Tao a declarat atunci într-un interviu telefonic:

„Internetul a făcut posibilă comunicarea și transferul de informații. Deci, un blockchain public permite transferul instantaneu de valoare.”

CEO-ul Phemex a mai menționat că bursa poate „gestiona 300.000 de tranzacții pe secundă și poate oferi un timp de introducere a comenzilor și de răspuns de mai puțin de 1 milisecundă”.

Potrivit echipei Phemex, numele provine de la combinația dintre Pheme („zeul grec al faimei”) și MEX („schimb comercial”).

Phemex adaugă suport pentru $SHIB

Vineri (26 noiembrie), Phemex a anunțat că listează trei criptoactive populare: $SHIB, $DYDX și $FTM. De asemenea, a menționat că fanii $SHIB ar putea tranzacționa acum acolo folosind perechea $SHIB-$USDT.Vezi aici articolul sursă