Ethereum va fi următoarea criptomonedă care va exploda, spune CEO-ul HIVE Blockchain

Președintele executiv al companiei HIVE Blockchain, Frank Holmes, CEO și CIO al Investorilor Globali din U.S. a prezis că Ethereum va fi următoarea criptomonedă care va exploda după ce argumentează că ar putea fi văzută comparativ cu Bitcoin precum argintul îi este comparat aurului.

În timpul unui interviu acordat pentru Kitco News, Holmes a comparat cererea de BTC și ETH la cererea care este văzută pentru aur și argint pe piață. Conform cuvintelor sale, când aurul „atinge un moving average de 50 de zile și se ridică la 15-20%,” argintul „explodează cu 30%.”

Comparația Ethereum cu Bitcoin

Când „Bitcoin face o încărcătură uriașă, atunci dintr-o dată Ethereum erupe în sus”, a remarcat el. El a subliniat, de asemenea, că, în timp ce aurul a fost considerat istoric ca un activ sigur, argintul a avut o gamă largă de utilizări.

În mod similar, Bitcoin este utilizat ca un activ de valoare în timp ce Ethereum are mai multe cazuri de utilizare datorită contractelor inteligente de pe blocul său. Holmes a spus:

„Eterheum are mai multe utilizări decât Bitcoin, la fel ca argintul … 20% din cererea de argint este pentru energia solară. Are o amprentă verde; virușii nu pot trăi pe argint, are multe utilizări medicale. Același lucru cu Ethereum; este folosit pentru defi, pentru NFTS.”

În timpul interviului, Holmes a menționat, de asemenea, că HIVE Blockchain, prima companie minieră comercializată public, listată la schimbul de Venture Toronto, se confruntă cu provocări în mineritul Ethereum, deoarece…

Continuă să citești știrea pe www.LumeaCrypto.ro