Elrond achiziționează Utrust, furnizorul de plăți crypto


Rețeaua Elrond va putea schimba jocul în comerțul electronic și plățile transfrontaliere ca urmare a acestei achiziții, care include tranzacții instantanee, protecția cumpărătorilor și conversia cripto-fiat.

Elrond Network își va extinde în primul rând serviciile pentru comercianții cu amănuntul care acceptă atât plăți cu criptomonede, cât și plăți fiat. Elrond va putea oferi decontări aproape instantanee fără niciun cost datorită procedurilor Utrust.

Sanja Kon, CEO al Utrust, subliniază importanța acestei tranzacții pentru adoptarea criptomonedelor și aplicarea DeFi în lumea reală:

„Ideea ca plățile să se transforme dintr-un cost într-un flux de venituri ne-a sunat la fel de nebunesc ca și pentru oricine se gândește la asta pentru prima dată. După ce am explorat acest lucru împreună cu Elrond, nu numai că am realizat că acest lucru este posibil, ci și că este viitorul inevitabil al plăților. Așa că am decis să ne unim forțele și să accelerăm implementarea plăților DeFi.”

Elrond introduce Merchant Yield, un instrument de randament de ultimă generație pentru afacerile prietenoase cu cripto

CEO-ul Elrond Network, Beniamin Mincu, este încrezător că echipa sa poate face operațiuni cripto-fiat potrivite pentru afaceri de toate dimensiunile:

„În cel mai bun caz, plățile ar trebui să aibă loc aproape instantaneu, la nivel global și la un cost trivial. Activarea acestui lucru pentru comercianții din întreaga lume este obiectivul nostru principal. Al doilea produs la care vom lucra împreună cu cel mai nou membru al familiei Elrond este Merchant Yield, o soluție de procesare a plăților DeFi-first, care va oferi randament pentru comercianți, în loc să le solicite să plătească un procent din valoarea tranzacției. Implicațiile sunt greu de supraestimat.”

Soluția Merchant Yield este una care schimbă jocul: transformă procesarea cripto într-un flux pasiv de venituri pentru IMM-urile prietenoase cu Web3.

Vezi aici articolul sursă