Dubai World Trade Center va crea un nou hub cripto pentru reglementare


Emiratele Arabe Unite devin unul dintre cele mai prietenoase regimuri de criptomonede din lume. Guvernul din Dubai a anunțat un nou program pentru a sprijini dezvoltarea și reglementarea criptomonedelor locale.

Dubai World Trade Center (DWTC), un loc de expoziții și evenimente deținut de guvernul din Dubai, a declarat că va deveni o zonă completă și un organism de reglementare pentru criptomonede, mărfuri, operatori și exchange-uri.

Investitorii din Dubai simt potențialul criptoactivelor

DWTC va construi un ecosistem complet pentru această industrie inovatoare în Dubai, ca parte a planului, colaborând cu sectorul privat pentru a crea un „mediu atractiv pentru sector”. Potrivit DWTC, inițiativa intenționează, de asemenea, să implementeze standarde stricte pentru siguranța investitorilor, proceduri de combatere a spălării banilor și combaterea finanțării terorismului.

Anunțul afirmă: „The World Trade Center va oferi și gestiona un nou cadru de reglementare de clasă mondială pentru legislația privind activele virtuale și reglementările de aplicare”.

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a fost unul dintre primii din lumea cripto care a aplaudat inițiativa DWTC. Zhao pare să fi dezvoltat un interes pentru industria criptografică din Emiratele Arabe Unite, de când ar fi cumpărat prima sa proprietate în Dubai în luna octombrie a acestui an.Vezi aici articolul sursă