Dogecoin în creștere după ce Elon Musk a achiziționat Twitter


Odată cu finalizarea preluării Twitter de către miliardarul și fan-ul criptomonedei meme, Elon Musk, valoarea Dogecoin a crescut conform datelor de pe CoinMarketCap cu 21,18% în ultimele 24 de ore.

Creștere impresionantă pentru DOGE

Potrivit TradingView, prețul unui Dogecoin a fost de 0,151 USD în cursul serii de sâmbătă. De când anunțul achiziției mult așteptate de către Musk a devenit oficial în urmă cu patru zile, valoarea memecoin-ului a cunoscut o creștere semnificativă, respectiv 155%.

Chart DOGE/USDT pe Binance. Sursa: TradingView

Dogecoin a fost denumit de Musk „criptomoneda oamenilor” și a propus ideea de a permite utilizatorilor să plătească cu Dogecoin pentru serviciile premium Twitter.

Nu este complet evident ce intenționează să facă Musk cu Dogecoin în acest moment. Acest lucru lasă ușa deschisă pentru speculații în curs, care la rândul lor fac prețul vulnerabil la fluctuații.

Alte monede meme ar putea să urmeze DOGE

Santiment, o companie specializată în analiza datelor, susține că Shiba Inu, o criptomonedă care se autointitulează ca fiind „ucigașul” lui Dogecoin, a urmat în mod constant parcursul DOGE, și, drept urmare, ar putea crește în curând și el.

La momentul scrierii articolului, prețul Dogecoin are o creștere de 112,8% în ultimele 7 zile, iar în prezent este evaluat drept a opta cea mai mare criptomonedă pe site-ul CMC.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.roVezi aici articolul sursă